Routes in noord-finland

VROEGBOEKKORTING 2022
Boek uiterlijk 31 december 2021 een autorondreis met vertrek in 2022 en ontvang 10% vroegboekkorting op de hotels.
(Niet geldig voor losse hotelovernachtingen)

GRATIS GEPERSONALISEERD CAMPERROADBOOK
Boek bij ons een camper en krijg een gepersonaliseerde reisgids cadeau.

Beleef een unieke ervaring in de betoverende omgeving van het uiterste noorden van Finland: Lapland! Je bezoekt Rovaniemi, Levi, Inari, Luosto en Saariselkä. Hier kom je naartoe voor ongerepte natuur, bijzondere natuurfenomenen en inheemse bewoners als het Sami-volk. Dit gebied boven de poolcirkel staat bekend om de vele activiteiten. Hier kun je eindeloze wandelingen maken, raften en ijsvissen. Maar ook husky- en sneeuwscootersafari's maken en rendieren en beren spotten. Ook maak je kans het spectaculaire noorderlicht en de midzomernachtzon te zien.

Luosto, LaplandInari, LaplandUrho Kekkonen Nationale park Saariselkä, LaplandRovaniemi, Lapland

Deze bijzondere rondreis door het uiterste noorden van Scandinavië is voor velen een echte droomroute. Maak een unieke roadtrip dwars door Fins en Zweeds Lapland, het land van de Sami, naar de uiterste punt van het vasteland van Europa: de Noordkaap! We nemen je mee naar een van de mooiste plekjes op aarde, de Lofoten en Vesterålen. Je maakt kennis met bijzondere landschappen als de toendra's en de fjorden en stapt over de denkbeeldige poolcirkel. En dan hebben nog niet eens gehad over het unieke noorderlicht of de zomerse midzomernachtzon die je kunt spotten.

Alta, Troms og FinnmarkNoordkaap, Troms og FinnmarkLofotenVesterålen

In het Land van Duizend Meren bezoek je uiteraard de Saimaa meren bij de oude stad Savonlinna. Tijdens deze Finse Ronde reis ontdek je de indrukwekkende natuur en maak je de mooiste wandelingen in de nationale parken Oulanka en Koli. Verbaas je over de bijzondere architectuur, musea en havens in Vaasa en Helsinki en het UNESCO stadje Rauma. Ook steek je de poolcirkel over voor een bezoekje aan het prachtige Lapland. Je sluit de reis af in een van de oudste stadjes van Finland: Porvoo!

Kvarken archipel, Vaasa, FinlandHelsinki, FinlandNationaal Park Koli, Paha, FinlandPorvoo, Finland

Beleef unieke ervaringen in het hoge noorden van Europa tijdens deze magische camperreis dwars door Scandinavië. Je reist vanaf Nederland naar de Noordkaap en bezoekt Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland in één reis. Je reist via hoge bergen en diepe fjorden, dwars door het toendra-landschap van Lapland naar Finland, het land van de Duizenden Meren. Bezoek de prachtige eilanden van Zweden en Noorwegen zoals Vesterålen en de Lofoten, die ook wel de mooiste bestemming van de wereld wordt genoemd. Deze droomreis combineert het allemaal!

LofotenKopenhagen, zeemerminLübeckBremen
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan