Routes in zuid-italie

GRATIS GEPERSONALISEERD ROADBOOK
Boek bij ons een camper- of autorondreis en krijg een gepersonaliseerde reisgids cadeau.
Giro d'Italia

Deze camperreis neemt je mee naar diverse regio's van Italië. Je start in het merenrijke noorden om vervolgens Venetië te bezoeken. De Adriatische kust met idyllische dorpen in Apulië en de schilderachtige Amalfikust aan de andere kant van de laars voeren je naar de opgravingen bij Pompeï. In Rome neem je een duik in de rijke geschiedenis van deze stad. Via de lieflijke en pittoreske regio's Toscane en Umbrië rijd je terug naar Milaan. Tijdens je reis geniet je natuurlijk van alles wat Italië op culinair gebied te bieden heeft: heerlijk eten en fantastische wijnen.

AlberobelloRomeSienaComo
Authentiek Amalfi, Puglia & Calabrië

Deze indrukwekkende camperreis start in Napels en laat je kennis maken met het authentieke zuiden van Italië. Je bezoekt verschillende regio's zoals Campania en Puglia. Reis dwars door de berggebieden in Calabrië, langs de grotwoningen in Matera en de Trulli-huizen in Alberobello. De wereldberoemde Amalfikust en de bedolven stad Pompeï zijn de absolute hoogtepunten van deze afwisselende camperrondreis.

PompeiAmalfikustTulli-huizen, AlberobelloTropea Calabrie

Sfeervol Sardinië

Camperreis vanuit Cagliari van 8 dagen of Bewerk in routeplanner
Sfeervol Sardinië

Reis met je camper rond op zonnig Sardinië, waar door overheersingen een smeltkroes van volkeren en culturen is ontstaan. Het eiland wordt omringd door van rotsachtige eilandjes, De kust is geroemd om haar ontelbare kleine baaitjes met zandstranden en indrukwekkende kliffen. Je bezoekt de mondaine Costa Smeralda kust, hoofdstad Cagliari en Alghero, een stad met Spaanse invloeden. Het kleurrijke, schilderachtige dorp Bosa is een een mooie stop.

Cala Mariolu, SardiniëCastelsardo, SardiniëCosta Smeralda, SardiniëAlghero, Sardinië
Ballon!