Routes in zuid-frankrijk

GRATIS GEPERSONALISEERD ROADBOOK
Boek bij ons een camper- of autorondreis en krijg een gepersonaliseerde reisgids cadeau.
Provence en de Route Napoleon

De keizerlijke Route Napoleon gecombineerd met de indrukwekkende landschappen van de Provence en de Alpen. Deze camperreis heeft het allemaal! Je bezoekt de mondaine badplaats Cannes aan de Côte d'Azur en de havenstad Marseille met haar vele bezienswaardigheden. Ook verblijf je bij de grootste kloof van Europa, de Gorges du Verdon in de omgeving van Moustiers-Sainte-Marie. Het is heerlijk toeren door het afwisselende Franse landschap, via pittoreske plaatsen met pleinen en marktjes. Maak je de langere route, dan komt daar ook nog het prachtige meer van Annecy en de Ardèche bij.

CannesHet centrum van Beaune, BourgogneAnnecyOude haven Marseille
Pyreneeën en de kust

De Pyreneeën zijn een indrukwekkende bergketen op de grens van Frankrijk en Spanje. Tijdens deze camperreis bewonder je de hoogtepunten van deze bijzondere regio vol machtige pieken tot 3.000 meter hoog, groene valleien en nationale parken als Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Naast unieke natuurpracht bezoek je sfeervolle badplaatsen als Cadaqués en San Sebastian in Baskenland. Ook de Franse vestingstad Carcassonne, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat en de Catalaanse stad Gerona staan op het programma.

CarcassonneNationaal Park PyreneeënCadaquésVrijheid blijheid met een camper
Tour de France

Bezoek de mooiste plekjes van Frankrijk met jouw eigen huisje op wielen. Reis met je huurcamper door de heuvels van de Elzas naar de toppen van de Alpen en van de Middellandse Zee naar de Atlantische Oceaan. Middeleeuwse centra met smalle straatjes, marktjes en gezellig terrassen staan centraal in pittoreske plaatsen als Rocamadour, Carcassonne en Saint-Tropez. Ook de indrukwekkende natuur van Bretagne, het meer van Annecy en de Gorges du Verdon zijn verrassende hoogtepunten. Kies je voor een langer verblijf, dan bezoek je tevens de hoofdstad Parijs!

La RochellePerros GuirecQuiberonKrijtrotsen
Ballon!