Rondreizen Noord-Noorwegen

VROEGBOEKKORTING 2022
Boek uiterlijk 31 december 2021 een autorondreis met vertrek in 2022 en ontvang 10% vroegboekkorting op de hotels.
(Niet geldig voor losse hotelovernachtingen)

GRATIS GEPERSONALISEERD CAMPERROADBOOK
Boek bij ons een camper en krijg een gepersonaliseerde reisgids cadeau.

Deze bijzondere rondreis door het uiterste noorden van Scandinavië is voor velen een echte droomroute. Maak een unieke roadtrip dwars door Fins en Zweeds Lapland, het land van de Sami, naar de uiterste punt van het vasteland van Europa: de Noordkaap! We nemen je mee naar een van de mooiste plekjes op aarde, de Lofoten en Vesterålen. Je maakt kennis met bijzondere landschappen als de toendra's en de fjorden en stapt over de denkbeeldige poolcirkel. En dan hebben nog niet eens gehad over het unieke noorderlicht of de zomerse midzomernachtzon die je kunt spotten.

Alta, Troms og FinnmarkNoordkaap, Troms og FinnmarkLofotenVesterålen

Maak een prachtige camperrit door het noorden van Scandinavië en bezoek Zweden en Noorwegen in één reis. We nemen je mee naar nationale parken zoals Saltfjellet, Abisko en Borgefjell voor de mooiste bergen, diepste valleien en ruigste rivieren. Ook bezoek je de Zweedse UNESCO kustregio Höga Kusten en een van de mooiste eilandengroepen ter wereld, de Lofoten en Vesterålen. Ook maak je kennis met het land van de Sami bevolking: Lapland!

High Coast Trail, Hoga Kusten, ZwedenNationaal Park Abisko, ZwedenNationaal Park Saltfjellet, NoorwegenHenningsvaer, Lofoten, Noorwegen

Met deze unieke roadtrip van Trondheim naar Tromsø maak je een one-way langs de ruige, slingerende kust van het midden en noorden van Noorwegen. Bijzondere hoogtepunten zijn de eilandengroep de Lofoten en Vesterålen en Noorderlichthoofdstad Tromsø. Ook reis je naar de gletsjers van nationaal park Saltfjellet-Svartisen en ontdek je de prachtige natuur in de omgeving van Bodø. De kustroute Kystriksveien bij Brønnøysund ontbreekt uiteraard niet. Een wonderschone route bomvol natuur, berglandschappen en indrukwekkende fjorden.

Nationaal park Saltfjellet-SvartisenNoorderlicht, TromsoLofotenNamsen fjord, Namsos

Reis met ons mee tot boven de poolcirkel in het hoge noorden van Noorwegen. Hier ga je heen voor de mooiste fenomenen als de midzomernachtzon en het indrukwekkende noorderlicht. Je reist van de sfeervolle stad Tromsø met zijn houten huisjes naar de hoge kliffen van de Noordkaap! Je bezoekt de Lofoten, door menig reiziger een van de mooiste bestemmingen ter wereld genoemd. Ook de eilandengroep Vesterålen staat op het programma, waar witte stranden, mini-eilandjes en pittoreske vissersdorpjes elkaar afwisselen. En vergeet Narvik niet, de havenstad tussen steile bergen en fjorden.

Vestaralen, Andenes vuurtorenLofotenrendieren laplandNoordkaap midzomernachtzon

Reis met ons mee tot boven de poolcirkel in het hoge noorden van Noorwegen. Hier ga je heen voor de mooiste fenomenen als de midzomernachtzon en het indrukwekkende noorderlicht. Je reist van de havenstad Narvik, gelegen tussen steile bergen en fjorden, naar de hoge kliffen van de Noordkaap! Je bezoekt de eilanden van de Lofoten, door menig reiziger een van de mooiste bestemmingen ter wereld genoemd. Ook de eilandengroep Vesterålen staat op het programma, waar witte stranden, mini-eilandjes en pittoreske vissersdorpjes elkaar afwisselen. En vergeet Tromsø niet, een knusse stad die in de winter ook wel Noorderlicht hoofdstad van Europa wordt genoemd.

Vestaralen, Andenes vuurtorenLofotenrendieren laplandNoordkaap midzomernachtzon

Deze bijzondere rondreis neemt je mee naar het Arctische noorden van Noorwegen. Je begint en eindigt de reis in Tromsø, ook wel het Parijs van het Noorden genoemd. Verwonder je over de middernachtzon of het noorderlicht, ga op walvissafari en hike naar de toppen van de bergen. Je beleeft de Sami-cultuur bij Hammerfest in Noors Lapland en kunt op pad gaan met een roedel enthousiaste husky's tijdens een hondensledetocht. De hoge klif bij de Noordkaap is een van de belangrijkste hoogtepunten van deze reis.

Alta uitzicht op zeePapegaaiduiker NoordkaapAltaNoordkaap
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan