Routes in noordkaap

GRATIS GEPERSONALISEERD ROADBOOK
Boek bij ons een camper- of autorondreis en krijg een gepersonaliseerde reisgids cadeau.
Lapse toendra's en trollen

Deze bijzondere camperrondreis voert je door Fins en Zweeds Lapland. Een reis door het land van de Sami, naar het uiterste puntje van het vasteland van Europa: de Noordkaap! Ook brengt deze camperroute je naar twee van de mooiste plekken op aarde, namelijk de Lofoten en Vesterålen. Toendra's en fjorden trekken aan je voorbij, op weg naar de poolcirkel. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het unieke noorderlicht of de zomerse midzomernachtzon.

Alta, Troms og FinnmarkNoordkaap, Troms og FinnmarkLofotenVesterålen
Magisch Scandinavië

Beleef unieke ervaringen in het hoge noorden van Europa tijdens deze magische camperreis dwars door Scandinavië. Je reist vanaf Nederland naar de Noordkaap en bezoekt Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland in een reis. Je reist via hoge bergen en diepe fjorden, dwars door het toendra-landschap van Lapland naar Finland, het land van de Duizenden Meren. Bezoek de prachtige eilanden van Zweden en Noorwegen zoals Vesterålen en de Lofoten, die ook wel de mooiste bestemming van de wereld wordt genoemd. Deze droomreis combineert het allemaal!

LofotenKopenhagen, zeemerminLübeckBremen
Noordkaap & de Lofoten

Maak een camperrondreis tot boven de poolcirkel in het hoge noorden van Noorwegen! Hier ga je heen voor de mooiste fenomenen als de midzomernachtzon of het indrukwekkende noorderlicht. Deze camperroute brengt je van de havenstad Narvik, gelegen tussen steile bergen en fjorden, naar de hoge kliffen van de Noordkaap. Je bezoekt de eilanden van de Lofoten, door menig reiziger een van de mooiste bestemmingen ter wereld genoemd. Ook de eilandengroep Vesterålen staat op het programma, waar witte stranden, mini-eilandjes en pittoreske vissersdorpjes elkaar afwisselen. En vergeet Tromsø niet, een knusse stad die in de winter ook wel Noorderlicht-hoofdstad van Europa wordt genoemd.

Vestaralen, Andenes vuurtorenLofotenrendieren laplandNoordkaap midzomernachtzon
Ballon!