Rondreizen Polen

We nemen je mee langs de highlights van de verschillende regio's in Polen. Dit relatief onbekende land is door de eeuwen heen en weer geslingerd tussen oost en west. Eigenlijk is Polen na de val van het IJzeren Gordijn pas weer echt zelfstandig. En behalve dat de historie voor het oprapen ligt in de prachtige steden, kun je ook genieten van de ongerepte natuur van oerbossen en hooggebergte. Met onze handige routeplanner pas je onderstaande routevoorbeelden in een handomdraai naar wens aan.

Routevoorbeelden

Klik hieronder de voorbeeldroute aan, pas deze aan naar wens of maak jouw perfecte route met onze persoonlijke routeplanner!

VROEGBOEKKORTING 2021
Deze actie is verlengd! Boek uiterlijk 31 maart een autorondreis met vertrek in 2021 en ontvang 10% vroegboekkorting op de hotels.
(Niet geldig voor losse hotelovernachtingen)

GRATIS GEPERSONALISEERD CAMPERROADBOOK
Boek bij ons een camper en krijg een gepersonaliseerde reisgids cadeau.

Relatief dichtbij, maar toch niet heel bekend bij veel reizigers. Polen is altijd een speelbal geweest tussen oost en west. Het land hoorde beurtelings bij Duitsland of Rusland of was opeens weer zelfstandig. Van deze bewogen geschiedenis is zeer veel terug te vinden tijdens een reis door dit grote en fascinerende land.

Woud van BialowiezaGdanskToruńOude markt Poznan

Met je eigen auto reis je via Berlijn op de heenweg en Dresden op de terugweg naar dit relatief onbekende land. Onderweg bezoek je oude konings- en hanzesteden en geniet je van de ongerepte natuur van het Mazurisch merengebied, de oerbossen tegen de Witrussische grens en het Tatra-hooggebergte.

ToruńOude markt PoznanDresdenBerlijn

Op deze korte reis door het noorden van Polen worden de steden Warschau, Gdańsk en Poznań afgewisseld door de ongerepte natuur van het oerbos bij Białowieża en het Mazurisch merengebied.

ToruńMalborkGdańskWarschau

Een korte kennismaking met drie Poolse steden: Warschau, Wrocław en het prachtige Krakau. Onderweg is er gelegenheid om het voormalige concentratiekamp Auschwitz te bezoeken en helemaal in het zuiden, tegen de Tsjechische grens, maak je een tocht naar Zakopane in het Tatra-hooggebergte.

Uitzicht op ZakopaneCentrum KrakauWarschauAuschwitz