Routes in zuid-portugal

VROEGBOEKKORTING 2022
Boek uiterlijk 31 december 2021 een autorondreis met vertrek in 2022 en ontvang 10% vroegboekkorting op de hotels.
(Niet geldig voor losse hotelovernachtingen)

GRATIS GEPERSONALISEERD CAMPERROADBOOK
Boek bij ons een camper en krijg een gepersonaliseerde reisgids cadeau.

Beleef de unieke sfeer van een verblijf in historische Pousadas in het midden en zuiden van Portugal. Pousadas zijn sfeervolle, authentieke hotels in prachtige panden. Denk aan een voormalig klooster, een fort of historische stadshuizen. Er zijn luxe paleizen, maar ook karakteristieke middenklasse hotels. Tijdens deze afwisselende rondreis bezoek je onder andere hoofdstad Lissabon, de prachtige kaap bij Sagres aan de Algarve, de streek Alentejo en de bijzondere ommuurde stad Óbidos. Maak je de langere route dan bezoek je tevens de prachtige Douro vallei, met recht een Werelderfgoed locatie.

LissabonObidosKaap Sagres, AlgarveElvas, Alentejo

Een Grand Tour per camper dwars door Portugal van het groene noorden naar de goudgele kust van de Algarve. Deze rondreis combineert interessante steden als Coimbra en Porto met de bijzondere Douro-vallei bij Pinhão. De hoofdstad Lissabon is het bruisende hoogtepunt met authentieke wijken als Alfama, de gele trammetjes, de zeevaart-geschiedenis en de melancholische Fado muziek. Ook bezoek je het sfeervolle vissersplaatsje Lagos en natuurpark Ria Formosa in de Algarve.

Porto kathedraalFado LissabonPinhao Douro valleiLagos, Algarve

Met deze fly-drive combineer je de hoofdstad Lissabon met de meest bezienswaardige, historische steden van Portugal. Slenter door middeleeuwse straatjes in Evora en Óbidos en het gezellige centrum van het toeristische stadje Lagos. Sluit je reis af op een van de lange zandstranden van de Algarve en bekijk de vuurtoren bij Sagres op het meest westelijke puntje van het vasteland van Europa.

Fort Graca EvoraBelem toren LissabonLagos AlgarveSagres Algarve
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan