Rondreizen Tsjechië

We nemen je mee naar de mooiste rondreizen in Tsjechië, vol highlights, steden en natuur. Geniet van de prachtige natuur in Moravië en de Bohemen waar je schilderachtige dorpjes, kastelen en geneeskrachtige bronnen vindt. Vergeet niet de hoofdstad Praag te bezoeken met historische hoogtepunten als de imposante Praagse Burcht en het Astronomisch Uurwerk. Met onze handige routeplanner pas je onderstaande routevoorbeelden in een handomdraai naar wens aan.

Routevoorbeelden rondreizen Tsjechië

Hieronder staan de Tsjechië-rondreizen, pas e aan naar wens of maak jouw perfecte route met onze persoonlijke routeplanner!

VROEGBOEKKORTING 2022
Boek uiterlijk 31 december 2021 een autorondreis met vertrek in 2022 en ontvang 10% vroegboekkorting op de hotels.
(Niet geldig voor losse hotelovernachtingen)

GRATIS GEPERSONALISEERD CAMPERROADBOOK
Boek bij ons een camper en krijg een gepersonaliseerde reisgids cadeau.

Reis met eigen vervoer via Nationaal Park de Harz in Duitsland naar de diepe kloven en groene bergen van de Tsjechische Bohemen. Onderweg bezoek je uitgebreid het natuurgebied van het Boheemse Paradijs waar basalten rotspilaren en historische kastelen te vinden zijn. Wandel vervolgens rond in de sprookjesachtige hoofdstad Praag en geniet tot slot van de geneeskrachtige bronnen van Karlovy Vary. Op de terugreis maak je een stop in de historische Duitse stad Weimar.

karlovy varyBoheems Zwitserland TsjechiëPraag Astronomisch UurwerkBoheems Zwitserland Tsjechië

Tijdens deze camperreis bezoek de nationale parken van de Bohemen en het prachtige Moravië in het zuidoosten van Tsjechië. Reis langs prachtige meren en dwars door eeuwenoude bossen in het Boheemse Woud en maak wandelingen in Boheems Zwitserland. Ook de prachtige valleien en watervallen van het Reuzengebergte, het UNESCO stadje Ceský Krumlov en het middeleeuwse Znojmo met haar burchten en kloosters staan op het programma.

Nationaal Park Podyi Znojmo TsjechiëMarienbad TsjechiëZnojmo, Tsjechië'Boheems Zwitserland Tsjechië

Natuurparken en historische steden wisselen elkaar af tijdens deze combinatiereis door Tsjechië en Polen. Bezoek de valleien en burchten van de Tsjechische Bohemen, je wandelt door de sfeervolle hoofdstad Praag en geniet van de natuur in het Poolse Tatra gebergte. Ook bezoek je de indrukwekkende stad Krakau met in de omgeving voormalig concentratiekamp Auschwitz. Op de terugreis bezoek je de hoofdstad van Duitsland, Berlijn!

Praag TsjechiëTatra gebergte PolenPoznan PolenBoheems Zwitserland Tsjechië

FAQ rondreizen Tsjechië

Rondreis Tsjechië met camper of eigen auto?

Rondreizen in Tsjechië kan op jouw manier. Op onze website vind je camperrondreizen vanuit bijvoorbeeld Düsseldorf en autorondreizen met eigen auto. Je kunt de auto ook ophalen op één van de andere locaties op jouw route, kijk bijvoorbeeld ook eens naar Dresden. Laat je leiden door de voorbeeldroutes op deze pagina. Je past elke route makkelijk aan met de knop 'bewerk in routeplanner'. Met deze tool maak je de route helemaal naar jouw wens. Gebruik onze routeplanner als je zelf een route wilt samenstellen.

Rondreis Tsjechië met camper?

We hebben geen ophaalstations in Tsjechië zelf, maar dat betekent niet dat je geen camperreis in Tsjechië kunt maken. Bij ons boek je makkelijk jouw vakantie in Tsjechië met camper. Geef in de aanvraag van jouw (vrijblijvende) offerte aan wanneer en waar je de camper wilt ophalen in bijvoorbeeld Duitsland (Düsseldorf of Dresden) en één van onze enthousiaste reisadviseurs gaat voor jou aan de slag. Vanaf het ophaalstation ben je zo de grens van Tsjechië over.

Rondreis Tsjechië met eigen auto?

Hoe ziet zo'n reis met eigen vervoer naar Tsjechië er uit? Je kiest een van de mooie voorbeeldroutes, past deze aan naar jouw smaak of je bouwt je eigen route met de routeplanner. Je vraagt vrijblijvend een offerte aan en onze reisadviseurs gaan op zoek naar de fijnste hotels op jouw route. We genereren een mooi routeboek waarbij je handige tips krijgt voor onderweg, zoals leuke stops op je route, maar ook praktische informatie zoals de adreslijst van je hotels per dag.

Rondreis Tsjechië combineren met Duitsland, Oostenrijk of Polen?

Tsjechië laat zich goed combineren met andere landen, zoals een Duitsland, Oostenrijk of Polen. Een voorbeeld van hoe een vakantie in Tsjechië en Polen er uit kan zien is de route Fantasticky Polen en Tsjechië . We breiden de voorbeeldroutes op onze website nog steeds uit, maar mocht er nu niet tussen staan wat je zoekt: bouw dan zelf een route met onze routeplanner.

Waar vind ik blogs over rondreizen in Tsjechië?

Op onze website vind je diverse blogs die de ultieme voorpret voor jouw vakantie vormen. Ga naar onze blogs over Tsjechië.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan