Routes in midden-zweden

VROEGBOEKKORTING 2022
Boek uiterlijk 31 december 2021 een autorondreis met vertrek in 2022 en ontvang 10% vroegboekkorting op de hotels.
(Niet geldig voor losse hotelovernachtingen)

Het langgerekte Zweden heeft een grote variatie aan landschappen. De regio Midden-Zweden heeft uitgestrekte bossen en honderden meren. Je begint en eindigt deze reis in de hoofdstad Stockholm, gebouwd op veertien eilanden die met elkaar verbonden zijn door bruggen. Je bezoekt de grootste meren van Zweden, Vättern en Vänern, wandelt over vlonderpaden in nationaal park Store Mosse en verwondert je over de eilanden-kust bij de archipel van Göteborg. Vergeet niet het Pippi Langkous huis te bezoeken in Vimmerby en maak een mooie kanotocht bij het kuststadje Västervik.

Vanernmeer bij KarlstadHuis van Pippi Langkous VimmerbyStockholmRocksjon meer Smaland

Met de rondreis Zweden en meer maak je een compacte trip naar Zuid-Zweden met eigen vervoer. Verwonder je over de uitgestrekte bossen en honderden meren. Je bezoekt de hoofdstad Stockholm, gebouwd op veertien eilanden die met elkaar verbonden zijn door bruggen. Je bezoekt de grootste meren van Zweden, Vättern en Vänern en wandelt over vlonderpaden in nationaal park Store Mosse. Vergeet niet het Pippi Langkous huis te bezoeken een Vimmerby en maak een uitstapje naar het eiland Öland voor de kust bij Kalmar.

Karlstad ZwedenStockholm ZwedenMøn, SeelandKopenhagen, zeemermin

Bewonder de Zweedse natuur op haar best in de regio's Dalarna en Värmland. De regio heeft uitgestrekte bossen met elanden, bevers en zelfs beren! Maar ook klaterende watervallen en heldere meren waar je kunt kanoën en zwemmen. Tijdens deze reis bezoek je uitgestrekte natuurgebieden bij het Siljan meer en Orsa en de mooie omgeving bij Sunne. Ook verblijf je in Karlstad aan de noordoever van het Vänernmeer en universiteitsteden als Gävle en Uppsala. Uiteraard ontbreekt de hoofdstad Stockholm niet.

StockholmSiljan-meerTossebergsklatten, SunneVarmland

Deze indrukwekkende rondreis door Scandinavië neemt je mee op een rondreis langs je leukste plaatsjes langs de Botnische Golf. Je bezoekt de landen Zweden en Finland en maakt kennis met de Sami-cultuur in Lapland. Hoogtepunten zijn de Zweedse hoofdstad Stockholm, die gebouwd is op eilanden, de UNESCO regio Höga Kusten en de lieflijke Åland eilanden tussen Zweden en Finland in.

Höga Kusten, ZwedenGamla Gefle Gävle ZwedenHondesledtocht bij LuleaStockholm Zweden
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan