Routes in noord-zweden

VROEGBOEKKORTING 2022
Boek uiterlijk 31 december 2021 een autorondreis met vertrek in 2022 en ontvang 10% vroegboekkorting op de hotels.
(Niet geldig voor losse hotelovernachtingen)

GRATIS GEPERSONALISEERD CAMPERROADBOOK
Boek bij ons een camper en krijg een gepersonaliseerde reisgids cadeau.

Deze bijzondere rondreis door het uiterste noorden van Scandinavië is voor velen een echte droomroute. Maak een unieke roadtrip dwars door Fins en Zweeds Lapland, het land van de Sami, naar de uiterste punt van het vasteland van Europa: de Noordkaap! We nemen je mee naar een van de mooiste plekjes op aarde, de Lofoten en Vesterålen. Je maakt kennis met bijzondere landschappen als de toendra's en de fjorden en stapt over de denkbeeldige poolcirkel. En dan hebben nog niet eens gehad over het unieke noorderlicht of de zomerse midzomernachtzon die je kunt spotten.

Alta, Troms og FinnmarkNoordkaap, Troms og FinnmarkLofotenVesterålen

Maak een prachtige camperrit door het noorden van Scandinavië en bezoek Zweden en Noorwegen in één reis. We nemen je mee naar nationale parken zoals Saltfjellet, Abisko en Borgefjell voor de mooiste bergen, diepste valleien en ruigste rivieren. Ook bezoek je de Zweedse UNESCO kustregio Höga Kusten en een van de mooiste eilandengroepen ter wereld, de Lofoten en Vesterålen. Ook maak je kennis met het land van de Sami bevolking: Lapland!

High Coast Trail, Hoga Kusten, ZwedenNationaal Park Abisko, ZwedenNationaal Park Saltfjellet, NoorwegenHenningsvaer, Lofoten, Noorwegen

Zweeds Lapland is een unieke regio en onvergelijkbaar. Het land van de Sami, het noorderlicht en de middernachtzon heeft hoge bergen, groene bossen en wilde rivieren en archipels. Dit enorme gebied heeft eindeloze mogelijkheden voor outdoorliefhebbers van wandelen en vissen tot wintersporten en hondensledetochten. Met deze bijzondere rondreis start je in Luleå bezoek je nationaal park Abisko en de schitterende natuur in de omgeving van Gällivare. Wij kunnen unieke hotels voor je reserveren middenin de prachtige natuurlijke omgeving, zoals het meermaals bekroonde Treehotel tussen Luleå en Gällivare en het wereldberoemde Icehotel.

IIce hotel Kiruna Zweeds LaplandSami-cultuur rendieren Sa Zweeds LaplandAbisko nationaal park Zweeds LaplandNoorderlicht Zweeds Lapland

Deze indrukwekkende rondreis door Scandinavië neemt je mee op een rondreis langs de leukste plaatsjes rond de Botnische Golf. Je bezoekt de landen Zweden en Finland en maakt kennis met de bijzondere Sami-cultuur in Lapland. Hoogtepunten zijn de Zweedse hoofdstad Stockholm, die gebouwd is op eilanden, de UNESCO regio Höga Kusten en de lieflijke Åland-eilanden tussen Zweden en Finland in.

Höga Kusten, ZwedenGamla Gefle Gävle ZwedenHondesledtocht bij LuleaStockholm Zweden
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan