Auteurs

Onze bloggers schrijven over de mooiste bestemmingen voor ViaTioga en ViaTioga. Ze stellen zich hieronder kort voor.

Emma Burgers

Emma is sinds 2018 lid van de Tioga-redactie. Ze reisde al af naar winters Canada en tourde in haar eentje langs de hoogtepunten van Zuidwest-Amerika. Sinds de zomer van 2020 schrijft ze ook voor ViaTioga over de mooiste Europese bestemmingen. Emma vult graag je bucketlist aan met de absolute must-sees in nationale parken, verhalen over wildlife en top-tientjes in de grote steden.

Monument Valley

Onze redactie

Tioga heeft een eigen redactie, voor zowel Tioga Tours als ViaTioga. Zij zijn verantwoordelijk voor de inhoud van onze magazines, infoboeken en webteksten, maar zij bloggen ook. Lisa Huis in 't Veld en Emma Burgers zijn dagelijks op zoek naar interessante verhalen, bijzondere bezienswaardigheden en opmerkelijke nieuwtjes over onze bestemmingen.

Laatste blogs van Onze redactie:

De voordelen van een camperreis in Europa
Onze Redactie

Sascha van Zonsbeek

Als kind pakte Sascha een rugzak in en vertelde haar ouders ‘dat ze een reisje ging maken’. Hoewel ze destijds niet verder kwam dan het einde van de straat, is ze niet meer gestopt met reizen en verhalen vertellen. Deze passies combineerde Sascha in haar twee studies: Toerisme en Communicatie. Noord-Amerika is een groot favoriet, maar ook in Europa zoekt ze graag de grenzen op.

Laatste blogs van Sascha van Zonsbeek:

8 x verrassend mooie natuur in Noorwegen
Zion National Park
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!