Auteurs

Onze bloggers schrijven over de mooiste bestemmingen voor ViaTioga en ViaTioga. Ze stellen zich hieronder kort voor.

Elske Oldeboer

Elske heeft meerdere keren kriskras door Amerika gereisd en diverse staten bezocht. Een mooie reis door Canada staat op haar wensenlijst. Graag vertelt ze over haar avonturen in Amerika en doet ze elke keer nieuwe ontdekkingen over Canada. Ook reist ze met veel plezier in Europa.

Laatste blogs van Elske Oldeboer:

Verken Valencia op de fiets
Elske

Onze redactie

Tioga heeft een eigen redactie, voor zowel ViaTioga als ViaTioga. Zij zijn verantwoordelijk voor de inhoud van onze magazines, infoboeken en webteksten, maar zij bloggen ook. Lisa Huis in 't Veld, Elske Oldeboer en Marnix Smalbil zijn dagelijks op zoek naar interessante verhalen, bijzondere bezienswaardigheden en opmerkelijke nieuwtjes over onze bestemmingen.

Emma Burgers

Emma schrijft sinds 2018 voor ViaTioga. Ze reisde al af naar winters Canada en tourde in haar eentje langs de hoogtepunten van Zuidwest-Amerika. Sinds de zomer van 2020 schrijft ze ook voor ViaTioga over de mooiste Europese bestemmingen. Emma vult graag je bucketlist aan met de absolute must-sees in nationale parken, verhalen over wildlife en top-tientjes in de grote steden.

Monument Valley

Sascha van Zonsbeek

Als kind pakte Sascha een rugzak in en vertelde haar ouders ‘dat ze een reisje ging maken’. Hoewel ze destijds niet verder kwam dan het einde van de straat, is ze niet meer gestopt met reizen en verhalen vertellen. Deze passies combineerde Sascha in haar twee studies: Toerisme en Communicatie. Noord-Amerika is een groot favoriet, maar ook in Europa zoekt ze graag de grenzen op.

Zion National Park

Irene Hummel

Irene schrijft al een tijdje voor ViaTioga en sinds november 2020 ook voor ViaTioga. Ze is gek op Griekenland en is altijd op zoek naar authentieke locaties die nog niet worden overspoeld door massatoerisme. Bij iedere bestemming probeert Irene een link met de muziek- of filmgeschiedenis te achterhalen. Al haar reisverhalen en andere tips vind je op Neneh's Choice.

Irene in Griekenland
Ballon!