Auteurs

Onze bloggers schrijven over de mooiste bestemmingen voor ViaTioga en ViaTioga. Ze stellen zich hieronder kort voor.

Emma Burgers

Emma schrijft sinds 2018 voor ViaTioga. Ze reisde al af naar winters Canada en tourde in haar eentje langs de hoogtepunten van Zuidwest-Amerika. Sinds de zomer van 2020 schrijft ze ook voor ViaTioga over de mooiste Europese bestemmingen. Emma vult graag je bucketlist aan met de absolute must-sees in nationale parken, verhalen over wildlife en top-tientjes in de grote steden.

Monument Valley

Onze redactie

Tioga heeft een eigen redactie, voor zowel Tioga Tours als ViaTioga. Zij zijn verantwoordelijk voor de inhoud van onze magazines, infoboeken en webteksten, maar zij bloggen ook. Lisa Huis in 't Veld en Elske Oldeboer zijn dagelijks op zoek naar interessante verhalen, bijzondere bezienswaardigheden en opmerkelijke nieuwtjes over onze bestemmingen.

Irene Hummel

Irene schrijft al een tijdje voor ViaTioga en sinds november 2020 ook voor ViaTioga. Ze is gek op Griekenland en is altijd op zoek naar authentieke locaties die nog niet worden overspoeld door massatoerisme. Bij iedere bestemming probeert Irene een link met de muziek- of filmgeschiedenis te achterhalen. Al haar reisverhalen en andere tips vind je op Neneh's Choice.

Irene in Griekenland

Sascha van Zonsbeek

Als kind pakte Sascha een rugzak in en vertelde haar ouders ‘dat ze een reisje ging maken’. Hoewel ze destijds niet verder kwam dan het einde van de straat, is ze niet meer gestopt met reizen en verhalen vertellen. Deze passies combineerde Sascha in haar twee studies: Toerisme en Communicatie. Noord-Amerika is een groot favoriet, maar ook in Europa zoekt ze graag de grenzen op.

Zion National Park

Bente Bouw

Bente duikt als reisadviseur voor Tioga al jaren in onze bestemmingen, eerst enkel in de hoogtepunten van de USA en Canada. Sinds de zomer van 2020 zijn daar de mooiste Europese bestemmingen bijgekomen. Samen met de rest van de redactie levert Bente de mooiste inspiratie-blogs af.

Laatste blogs van Bente Bouw:

Top 10 bezienswaardigheden van Kroatië
Bente in Valley of Fire
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!