Auteurs

Onze bloggers schrijven over de mooiste bestemmingen voor ViaTioga en ViaTioga. Ze stellen zich hieronder kort voor.

Emma Burgers

Emma is sinds 2018 lid van de Tioga-redactie. Ze reisde al af naar winters Canada en tourde in haar eentje langs de hoogtepunten van Zuidwest-Amerika. Sinds de zomer van 2020 schrijft ze ook voor ViaTioga over de mooiste Europese bestemmingen. Emma vult graag je bucketlist aan met de absolute must-sees in nationale parken, verhalen over wildlife en top-tientjes in de grote steden.

Monument Valley

Sascha van Zonsbeek

Als kind pakte Sascha een rugzak in en vertelde haar ouders ‘dat ze een reisje ging maken’. Hoewel ze destijds niet verder kwam dan het einde van de straat, is ze niet meer gestopt met reizen en verhalen vertellen. Deze passies combineerde Sascha in haar twee studies: Toerisme en Communicatie. Noord-Amerika is een groot favoriet, maar ook in Europa zoekt ze graag de grenzen op.

Zion National Park

Irene Hummel

Irene schrijft al een tijdje voor Tioga en sinds november 2020 ook voor ViaTioga. Ze is gek op Griekenland en is altijd op zoek naar authentieke locaties die nog niet worden overspoeld door massatoerisme. Bij iedere bestemming probeert Irene een link met de muziek- of filmgeschiedenis te achterhalen.

Irene in Griekenland

Bente Bouw

Bente duikt als reisadviseur voor Tioga al jaren in onze bestemmingen, eerst enkel in de hoogtepunten van de USA en Canada. Sinds de zomer van 2020 zijn daar de mooiste Europese bestemmingen bijgekomen. Samen met de rest van de redactie levert Bente de mooiste inspiratie-blogs af.

Laatste blogs van Bente Bouw:

Top 10 bezienswaardigheden van Kroatië
Bente in Valley of Fire

Onze redactie

Tioga heeft een eigen redactie, voor zowel Tioga Tours als ViaTioga. Zij zijn verantwoordelijk voor de inhoud van onze magazines, infoboeken en webteksten, maar zij bloggen ook. Lisa Huis in 't Veld en Emma Burgers zijn dagelijks op zoek naar interessante verhalen, bijzondere bezienswaardigheden en opmerkelijke nieuwtjes over onze bestemmingen.

Onze Redactie

Nienke Nieuwenhuis

Nienke is al een flink aantal jaar reisadviseur bij Tioga en heeft al heel wat van onze bestemmingen gezien. Geen water is te woest, geen wandeling te uitdagend, onze Nienke bekijkt onze bestemmingen graag vanuit de sportieve kant. En altijd met haar camera op zak!

Laatste blogs van Nienke Nieuwenhuis:

Het magische Engeland en Schotland van Harry Potter
Nienke in West-Canada
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan