Onze redactie

Tioga heeft een eigen redactie, voor zowel ViaTioga als ViaTioga. Zij zijn verantwoordelijk voor de inhoud van onze magazines, infoboeken en webteksten, maar zij bloggen ook. Lisa Huis in 't Veld, Elske Oldeboer en Marnix Smalbil zijn dagelijks op zoek naar interessante verhalen, bijzondere bezienswaardigheden en opmerkelijke nieuwtjes over onze bestemmingen.

Blogs van Onze redactie

10 redenen voor een vakantie in Schotland

Sun 10 Jan 2021 12:00

Schotland is misschien niet het eerste land waar je aan denkt als je een vakantie in Europa zoekt. Dat is jammer! Want van de prachtige natuur tot aan Harry Potter en de nationale drank: allemaal redenen om naar Schotland op vakantie te gaan.

5 Leukste steden in Duitsland

Mon 4 Jan 2021 13:00

Een stedentrip naar Duitsland is altijd een goed idee. Je vindt er grote, altijd levendige steden, maar ook romantische, knusse plaatsjes met schitterende kastelen. Het aanbod van onze reizen in Duitsland is erg groot en kiezen kan dus een uitdaging zijn. Om je een handje te helpen zetten we vijf van de leukste Duitse steden voor je op een rij.

Ontdek ongerept Toscane

Sat 26 Dec 2020 14:35

Toscane is een schitterende regio in het midden van Italië. De natuur is prachtig en ongerept, het eten is heerlijk en de mensen zijn vriendelijk. De perfecte regio om heerlijk vakantie te vieren dus. Toscane heeft iets voor elk type reiziger. Je kunt er uren wandelen door de natuur, de leukste plaatsjes bezoeken en zelfs compleet tot rust komen in een van de heerlijke spa’s. We geven je hi...

10 redenen voor een vakantie in Andalusië

Mon 21 Dec 2020 12:12

Iedereen is wel eens in Spanje op vakantie geweest of kent iemand die er geweest is. Sommige mensen hebben er zelfs een tweede huis of gaan er de helft van het jaar overwinteren. Andalusië is een van de zeventien autonome regio’s in Spanje en ligt het meest zuidelijk. Het is er (meestal) zonnig, het bruist er van de culturele bezienswaardigheden en op iedere straathoek kun je overheerlijke

Ballon!