Waarom zou je een camper bij ons boeken?

Als de afgelopen jaren iets bewezen is, is het de kracht van boeken met bepaalde zekerheden. Op deze pagina vind je onze drie belangrijkste redenen waarom het boeken van jouw huurcamper via ons garant staat voor een ontspannen, goed geregelde vakantie vol voorpret.
ANVR-SGR-Calamiteitenfonds

Camperhuur met garantie Camperhuur met garantie

1: Belangrijke zekerheden

Wanneer je bij ons boekt, boek je met een aantal belangrijke zekerheden. We zijn namelijk aangesloten bij de ANVR, het SGR en het Calamiteitenfonds. De combinatie van deze drie zorgt ervoor dat jij als consument goed beschermd wordt. Wij moeten namelijk voor lidmaatschap van deze partijen aan allerlei strenge en belangrijke voorwaarden voldoen, waardoor reizigers altijd met een gerust hart bij ons kunnen boeken.

Als je direct bij een camperverhuurder boekt, heb je deze zekerheden niet!

ANVR-SGR-Calamiteitenfonds

Camperhuur Europa Camperhuur Europa

2: Wij regelen jouw reis van A tot Z

Wij regelen jou gehele reis, voor zover jij dat wilt! Geen vraag is ons te gek en er staat een team van ervaren en enthousiaste reisadviseurs klaar om jou te adviseren indien nodig. Denk hierbij aan het regelen van vliegtickets, maar ook benodigde hotelovernachtingen én leuke excursies. Maar last but not least natuurlijk jouw huurcamper: in Europa bieden we huurcampers aan van McRent, Rent Easy en Touring Cars. McRent is Europa's grootste camperverhuurder. Rent Easy en Touring Cars zijn middelgrote verhuurders. Samen hebben ze locaties in vrijwel elk Europees land! Je hebt de keuze uit verschillende modellen campers, van kleine campervans tot grote campers met alles erop en eraan.

Afkopen Eigen Risico: Bij alle camperhuurders geldt een eigen risico, dat kun je bij de verhuurder normaliter niet afkopen. Wanneer je via ons boekt, kun je een Eigen Risico-verzekering afsluiten. Hierdoor heb je een zero-risk garantie.

Camperhuur met garantie Camperhuur met garantie

3: De voorpret is het halve werk

Jouw reis begint op onze website! Hier vind je talloze vormen van inspiratie:

  • Van de Italiaanse meren tot de Noorse fjorden, we stippelen overal de mooiste voorbeeldroutes uit.
  • Op onze blogpagina vind je alle tips en reisinspiratie voor de perfecte rondreis in Europa.
  • Heb je een bestemming in gedachte? Bekijk dan eens onze bezienswaardigheden en zoom op de kaart in voor al het moois op jouw bestemming.
Camperhuur met garantie Camperhuur met garantie

Bonus: Reizigers vertellen

Wie kan je beter over ons vertellen dan de reizigers die je voorgingen? Op Google en Facebook zijn meer dan honderd reviews te vinden over ervaringen met ons Noord-Amerika label Tioga Tours:Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!