Vraag een vrijblijvende offerte

Camperhuur Kroatië

Camperhuur in Kroatië is een ware ontdekkingstocht onder de zon. Met de azuurblauwe zee op de achtergrond verken je de rijke cultuur, gezellige steden en prachtige eilanden, zoals Korcula en Krk. Het fijne aan het reizen met een huurcamper in Kroatië is dat je volop geniet van het buitenleven. Tafel en stoelen naar buiten en genieten maar. We hebben de mooiste camperroutes in Kroatië voor je uitgewerkt. Je past ze naar wens aan met onze handige routeplanner. Je kunt ook zelf een camperroute bouwen. Lees hieronder verder over camperhuur in Kroatië.

Veelgestelde vragen camperhuur Kroatië

Op welke locaties kan ik campers huren in Kroatië?

Er zijn campers te huur in Zagreb. Met KLM vlieg je direct naar deze hoofdstad van Kroatië, waar je vervolgens je huurcamper ophaalt. Je rijdt heel makkelijk via de Plitvice Meren naar de kust. Camperhuur vanuit Nederland of Duitsland kan overigens ook, via McRent. Bekijk de verhuurlocaties in Kroatië.

Met welke camperverhuurders werken jullie samen in Kroatië?

In Kroatië bieden wij huurcampers aan van McRent. Van inventarissen tot verzekeringen; aan alles wordt gedacht, zodat jij een zorgeloze campervakantie hebt en zelf alleen nog maar hoeft te genieten.

Welke campers kan ik huren in Kroatië?

In Kroatië huur je verschillende campermodellen. De kleinste is geschikt voor twee personen, de grootste voor zes volwassenen. De lengte en faciliteiten variëren per model. Bijna elk model heeft een douche, toilet en keukentje. De meeste modellen hebben een keuken met koelkast en/of diepvries en een fornuis met één of meerdere pitten.

Wat zijn de mooiste rondreizen met huurcamper in Kroatië?

Zagreb ligt centraal in het binnenland en is ideaal voor een combinatiereis tussen cultuur, natuur en de prachtige kust. Rijd langs de prachtige kust van Istrië om vanaf daar de Kroatische eilanden en steden zoals Zadar, Trogir en Split te ontdekken en te genieten tot aan de Dalmatische Kust. Onze rondreizen zijn suggesties: alles is naar wens aan te passen voor jouw camperhuuravontuur in Kroatië. Bij camperverhuurder McRent is het toegestaan om de buurlanden zoals Italië en Slovenië te bezoeken.

Kan ik zelf mijn camperroute in Kroatië bepalen?

Ja, dat kan! Onze routesuggesties geven je een idee van de hoogtepunten en de mogelijkheden. Zie het als inspiratie voor je camperreis door Kroatië. Met onze routeplanner pas je de routevoorbeelden aan (zie daarvoor het submenu) of bouw je zelf je droomreis door Kroatië.

Hoe zit het met campings in Kroatië?

Kroatië is een echt kampeerland. Je vindt er grote commerciële campings met volop faciliteiten, maar ook kleine familiecampings verscholen in de natuur. Wildkamperen mag niet in Kroatië, maar met zo veel keuze aan overnachtingsplekken is dat eigenlijk ook niet nodig. Ga je voor super eenvoudig of heb je graag wat meer luxe? Er zijn talloze campings in Kroatië met uitstekende faciliteiten.

Camperhuren in Kroatië Camperhuur Kroatië

Camperhuren in Kroatië Camperhuur Kroatië
Ballon!