Campingplanner

De campingplanner is een hulpmiddel om campings te vinden voor jouw route. Je loopt stap voor stap langs alle plaatsen in je route en kunt campings in die plaats als favoriet markeren. Om de campingplanner te gebruiken, moet je ingelogd zijn op Mijn ViaTioga en een route gekozen/gemaakt hebben. De route- en campingplanner werkten het beste op een laptop/desktop.

Stap 1: Inloggen op Mijn ViaTioga

Je kunt de campingplanner enkel gebruiken als je bent ingelogd op Mijn ViaTioga. Heb je nog geen account? Maak er meteen gratis een aan (ook voor niet-klanten).

Stap 2: Open je route

Zorg dat je route is opgelsagen in je Mijn ViaTioga-account. Dit kan een routevoorbeeld zijn of een reis die je zelf hebt aangepast of gebouwd met onze de routeplanner. Je slaat de route op in je account door het hartje geel te maken. Heb je de route opgeslagen en geopend, dan zie je in het linkermenu 'Campingplanner' staan. Klik dit aan.

Stap 3: Campings kiezen

Je gaat nu dag voor dag je route door. Bij elke plaats op je route staan de campings op volgorde van afstand van de plaats. Klik op de naam en je krijgt een pop-upje met alle belangrijke info over de camping, zoals faciliteiten en uitgebreide reviews van reizigers. Je kunt steeds één of meerdere campings selecteren door op het hartje te klikken. De camping wordt dan bewaard als favoriet in je Mijn ViaTioga-account.

Stap 4: Campingboekje printen

Heb je alle plaatsen op je route voorzien van een of meerdere campings? Dan kun je nu een handig camping-adressenboekje printen. Ga naar Mijn ViaTioga en kies 'Reisfavorieten'. Onder het vak met campings staat 'Genereer campingboekje'. Kies hoe je ze gesorteerd wilt hebben: aan de hand van jouw gemaakte route (indien opgeslagen in Mijn ViaTioga), of op basis van staat/provincie.

Let op!

Met het selecteren van een camping, boek je deze camping niet! De camping wordt alleen voor je bewaard, zodat je 'm later nog eens kunt bekijken. Je kunt dus rustig meerdere campings in één plaats als favoriet markeren.

Niet vergeten! Persoonlijke reisgids aanvragen

Heb je je route af en je campings gekozen? Vraag dan je gratis persoonlijke reisgids aan (alleen voor klanten). In jouw Mijn ViaTioga-account staat je boeking. Als je daarop klikt, staat er een blokje 'Vouchers'. Met deze vouchercode vraag je je persoonlijke camperreisgids aan. Dit boekwerk bevat uitgebreide info over de plaatsen op jouw route, leuke tips voor onderweg én de campings die je met de campingplanner hebt geselecteerd. Boek je een autorondreis met hotels bij ons? Dan ontvang je automatische je persoonlijke reisgids.

Beginnen

Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!