Boeken in coronatijd

Voorafgaand aan uw reis

  • Bekijk op de website van Nederland Wereldwijd welke kleurcode je bestemming heeft.
  • Bekijk aan welke inreisvoorwaarden je moet voldoen voor je afreist naar uw bestemming. De luchthaven van Frankfurt heeft een handige tool hiervoor.
  • Bekijk op de website van Nederland Wereldwijd aan welke inreisvoorwaarden je moet voldoen voor uw terugkeer.

Inreisvoorwaarden zijn eigen verantwoordelijkheid

Gewijzigde inreisvoorwaarden: Inreisvoorwaarden, waaronder de benodigde inentingen en documenten, vallen niet onder onze verantwoordelijkheid. Veranderende regelgeving, bijvoorbeeld een verplichte derde vaccinatie of een vereiste vaccinatie voor (jonge) kinderen, is geen geldige reden om uw annuleringskosten terug te krijgen via een annuleringsverzekering. Wij kunnen de reis dan bovendien uitvoeren en zullen ook niet kosteloos annuleren. De annuleringskosten zijn voor eigen rekening.

Reisverzekering

  • De reisverzekering van Europeesche Verzekeringen biedt dekking als op het moment van vertrek vanuit Nederland er voor het land van bestemming een reisadvies code groen, geel of oranje is afgegeven. Let op dat u geneeskundige kosten heeft opgenomen.
  • Als u door het coronavirus langer op uw reisbestemming moet blijven en extra reis- en verblijfkosten hebt, zijn deze kosten alleen verzekerd als u of uw medeverzekerde ernstig ziek wordt tijdens de reis en na akkoord door de alarmcentrale SOS International. Extra reis- of verblijfskosten vanwege een quarantaine, vallen niet onder de dekking van de reisverzekering van Europeesche Verzekeringen.
  • Kijk voor uitgebreidere info onderaan op deze webpagina van Europeesche Verzekeringen.

Meer informatie

Let op: aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De polisvoorwaarden van uw verzekering zijn leidend.

Ballon!