Autorondreizen Denemarken

Denemarken is een ideaal vakantieland met je eigen auto. Op een paar uur rijden van Nederland valt genoeg te ontdekken! De mooiste routes hebben we hier voor je op een rij gezet. Van weekendtrips tot zomervakantie, voor elke reisduur is een rondreis mogelijk. Met onze makkelijke routeplanner pas je de route naar wens aan. Bezoek je liever bruisend Kopenhagen, Legoland in Billund of de stranden van het eiland Rømø? Aan jou de keus!

Routevoorbeelden

Klik hieronder de voorbeeldroute aan, pas deze aan naar wens of maak jouw perfecte route met onze persoonlijke routeplanner!

VROEGBOEKKORTING 2021
Deze actie is verlengd! Boek uiterlijk 28 februari een autorondreis met vertrek in 2021 en ontvang 10% vroegboekkorting op de hotels.
(Niet geldig voor losse hotelovernachtingen)

Lekker een weekje uitwaaien in Denemarken. Een ideaal vakantieland om met je eigen auto te gaan verkennen. Je gaat op pad naar de bruisende hoofdstad Kopenhagen en een van de oudste steden van Denemarken Odense. Ook het wereldberoemde attractiepark Legoland in Billund en Nationaal Park Vadehavet staan op het programma. Onderweg kun je kiezen voor een overnachting in de Duitse Hanzesteden Lübeck en Bremen.

Billund, LEGOlandNationaal Park VadehavetOdenseKopenhagen, Amalienborg

Reis met je eigen auto door het mooie Denemarken. Je bezoekt natuurlijk de gezellige hoofdstad Kopenhagen, maar je ontdekt ook het eiland Funen en schiereiland Jutland. Bezoek de duinen en stranden voor eindeloze wandelingen en geniet van rust, ruimte en de prachtige natuur. Op de heen- en terugreis maak je een stop in de Duitse Hanzesteden Lübeck en Bremen.

Nationaal Park VadehavetKopenhagen, havenAarhusKopenhagen, zeemeermin

Met de rondreis Zweden en meer maak je een compacte trip naar Zuid-Zweden met eigen vervoer. Verwonder je over de uitgestrekte bossen en honderden meren. Je bezoekt de hoofdstad Stockholm, gebouwd op veertien eilanden die met elkaar verbonden zijn door bruggen. Je bezoekt de grootste meren van Zweden, Vättern en Vänern en wandelt over vlonderpaden in nationaal park Store Mosse. Vergeet niet het Pippi Langkous huis te bezoeken een Vimmerby en maak een uitstapje naar het eiland Öland voor de kust bij Kalmar.

Karlstad ZwedenStockholm ZwedenMøn, SeelandKopenhagen, zeemermin