Autorondreizen Engeland

Beleef de natuur in het heuvelachtige landschap van de nationale parken van Engeland. Het is op en top genieten als je over de landelijke weggetjes rijdt, langs weilanden vol schapen en karaktervolle steden. Het lieflijke zuiden van Engeland heeft hoge kliffen en baaien met heerlijke zandstranden. Eet Fish and Chips in een van de vissersplaatsjes in het prachtige Cornwall en drink een pint in een Engelse pub zoals de locals doen.

Routevoorbeelden

Klik hieronder de voorbeeldroute aan, pas deze aan naar wens of maak jouw perfecte route met onze persoonlijke routeplanner!

VROEGBOEKKORTING 2021
Boek uiterlijk 31 januari een autorondreis met vertrek in 2021 en ontvang 10% vroegboekkorting op de hotels.
(Niet geldig voor losse hotelovernachtingen)

Deze rondreis biedt een schitterende combinatie van steden en streken in Noord-Engeland en Schotland. Je reis start vanaf de ferryhaven van Newcastle, vanuit daar doorkruis je de Engelse Yorkshire Dales en het Lake District. Daarna reis je door naar het land van de whisky: Schotland! Je toert door de Schotse Hooglanden en bezoekt het mysterieuze Loch Ness. Ook staan de pittoreske dorpjes van East Neuk of Fife op het programma. De reis eindigt in Edinburgh, de historische hoofdstad van Schotland met het beroemde kasteel en de historische straat, de Royal Mile. Vanaf Newcastle vertrek je dan weer met de ferry naar IJmuiden.

Fietsen in Yorkshire Dales National ParkVerken de meren van Lake District National ParkEdinburghDFDS Seaways IJmuiden Newcastle