Autorondreizen in Schotland

Stap aan boord van de ferry en maak met je eigen auto de mooiste roadtrips door Schotland. Hiken in Glencoe, de stoomtrein nemen in Glenfinnan (Harry Potter!), op bezoek bij sprookjesachtige kastelen. Wakker worden in het historische Edinburgh en gaan slapen op Isle of Skye. Van gezellige pubs tot kans op het Noorderlicht. En ga zo maar door! Pak je beste wandelschoenen in en hou wat ruimte over: op de terugweg moet er natuurlijk een mooie fles whisky mee naar huis! De onderstaande routes zijn suggesties: alles is mogelijk.

Routevoorbeelden

Klik hieronder de voorbeeldroute aan, pas deze aan naar wens of maak jouw perfecte route met onze persoonlijke routeplanner!

VROEGBOEKKORTING 2021
Boek uiterlijk 31 januari een autorondreis met vertrek in 2021 en ontvang 10% vroegboekkorting op de hotels.
(Niet geldig voor losse hotelovernachtingen)

Deze rondreis biedt een schitterende combinatie van steden en streken in Noord-Engeland en Schotland. Je reis start vanaf de ferryhaven van Newcastle, vanuit daar doorkruis je de Engelse Yorkshire Dales en het Lake District. Daarna reis je door naar het land van de whisky: Schotland! Je toert door de Schotse Hooglanden en bezoekt het mysterieuze Loch Ness. Ook staan de pittoreske dorpjes van East Neuk of Fife op het programma. De reis eindigt in Edinburgh, de historische hoofdstad van Schotland met het beroemde kasteel en de historische straat, de Royal Mile. Vanaf Newcastle vertrek je dan weer met de ferry naar IJmuiden.

Fietsen in Yorkshire Dales National ParkVerken de meren van Lake District National ParkEdinburghDFDS Seaways IJmuiden Newcastle