Autorondreizen IJsland

IJsland is een heerlijk land om met een huurauto rond te reizen. Maak kennis met de imposante natuur en het indrukwekkende vulkanische landschap met geisers, woeste watervallen en immense gletsjers. Maak een korte tussenstop op weg naar Amerika of Canada, want Reykjavik ligt op de route. Binnen drie uur vanaf Amsterdam sta je in een compleet andere wereld. Pas je reis aan naar jouw wens met onze praktische routeplanner.

Routevoorbeelden

Klik hieronder de voorbeeldroute aan, pas deze aan naar wens of maak jouw perfecte route met onze persoonlijke routeplanner!

VROEGBOEKKORTING 2022
Boek uiterlijk 31 december 2021 een autorondreis met vertrek in 2022 en ontvang 10% vroegboekkorting op de hotels.
(Niet geldig voor losse hotelovernachtingen)

Tijdens de 4-daagse Shortbreak IJsland bezoek je de Gouden Cirkel, de beroemde 300 kilometer lange rondrit op een uurtje van de hoofdstad Reykjavik. Je bezoekt dan hoogtepunten als nationaal park Thingvellir met zijn geothermische activiteit, de 'gouden' Gulfoss-waterval met zijn regenboog-nevel en het indrukwekkende geisergebied Geysir. Je laatste nacht verblijf je in Reykjavik en kun je badderen in de warmwaterbronnen van de Blue Lagoon.

Blue Lagoon, Reykjavik IJslandNationaal Park Snaefellsjokull IJslandGullfoss watervallen, Gouden CirkelGeisers, Gouden Cirkel IJsland
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan