Autorondreizen Kroatië (met eigen auto)

Onze autorondreizen met je eigen auto in Kroatië brengen je langs unieke monumenten die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO prijken. Je vindt er indrukwekkende watervallen en een unieke kustlijn vol eilanden en een prachtige blauwe zee. Naast een actieve vakantie, kun je hier ook heerlijk relaxen op de vele strandjes. Ga snorkelen en maak een boottocht naar verlaten baaitjes en levendige vissershavens.

Routevoorbeelden rondreizen Kroatië met eigen auto

Klik hieronder de voorbeeldroute voor reizen met een eigen auto in Kroatië aan, pas deze aan naar wens of maak jouw perfecte route met onze persoonlijke routeplanner!

VROEGBOEKKORTING 2022
Boek uiterlijk 31 december 2021 een autorondreis met vertrek in 2022 en ontvang 10% vroegboekkorting op de hotels.
(Niet geldig voor losse hotelovernachtingen)

Een autorondreis met Slovenië en Kroatië in de hoofdrol! Combineer de unieke kustlijn vol eilanden en historische steden van Kroatië met de imposante natuurfenomenen van de Julische Alpen in Slovenië. Je reist via Duitsland en begint in de hoofdstad van Slovenië, Ljubljana. Je bezoekt de hoge pieken en meren bij Nationaal Park Triglav waarvandaan je zowel het natuurpark als het beroemde Meer van Bled bezoekt. Je zakt af naar Kroatië voor gezellige vissersplaatsen als Poreč en havenstad Rijeka. Via de immense grotten van Postojna en de tweede stad van Slovenië, Maribor reis je weer naar huis.

ZagrebPulaKrKPoreč

FAQ autoreizen Kroatië met eigen auto

Hoe werkt een autorondreis in Kroatië (met eigen auto)?

Hierboven staan onze autorondreis in Kroatië, meer routes volgen. Het zijn individuele reizen: je gaat met je eigen auto op pad en op basis van jouw wensen kiezen wij zorgvuldig accommodaties voor onderweg. De route hierboven geeft je een beeld van een mogelijke route voor een autovakantie in Kroatië, maar je past de route makkelijk aan naar jouw smaak. Je kan ook zelf een route uitstippelen met onze handige routeplanner. Onderweg kunnen we leuke excursies voor je boeken om jouw reis extra bijzonder te maken. Bovendien ontvang je, wanneer je via ons boekt, een gepersonaliseerd routeboek met handige informatie van dag tot dag.

Wat is inbegrepen bij een autovakantie in Kroatië?

Bij een autorondreis in Kroatië met eigen auto, regelen wij jouw hotelovernachtingen en eventueel de excursies. In pricnipe gaan we uit van een overnachting + ontbijt, maar andere wensen zijn vanzelfsprekend geen enkel punt. Heb je meer vragen over onze overnachtingen in Europa? Bekijk dan vast onze pagina met veelgestelde vragen over hotels. Wij communiceren geen prijzen op onze website omdat wij de reis volledig op maat maken. Wanneer je vrijblijvend een offerte aanvraagt, ontvang je binnen een werkdag een scherp geprijsde offerte. Andere kosten zoals tol of benzine, zijn voor eigen rekening.

Wat is goed om te weten bij rondreizen in Kroatië?

Voor jouw autorondreis in Kroatië zijn er weinig moeilijkheden, maar het is goed om je er bewust van te zijn dat behalve de snelweg bij Zagreb, alle wegen tot tolwegen behoren. Je kan contant betalen bij tolpoortjes of met je creditcard. Je kunt ook een tolbadge aanschaffen, hier zitten verschillende voordelen aan vast. Voor meer informatie hierover kijk je op de website van de ANWB.

Wat is de beste duur voor een autorondreis in Kroatië: 8, 10 of 14 dagen?

Op onze website kun je makkelijk met het aantal dagen schuiven, zodat jouw reis de gewenste duur bereikt. Tijdens de door het jouw ingestelde aantal dagen, leiden onze routes je langs de highlights van een regio zoals Dalmatië. Zelf een autoreis in Kroatië samenstellen doe je met onze routeplanner. Dan kun je from scratch bekijken welke plekken je gaat bezoeken en hoe lang je overal wilt blijven.

Kan ik een autorondreis in Kroatië combineren met Slovenië?

Kroatië en Slovenië zijn geliefde bestemmingen om te combineren tijdens een rondreis met eigen auto. Bekijk de hele route door Slovenië en Kroatië direct en pas 'm makkelijk aan met de functie 'bewerk in routeplanner'. De route gaat langs de mooie natuur van Slovenië zoals Nationaal Park Triglav en laat je uitblazen in romantische havenstadjes als Poreč.

Wat zijn de bezienswaardigheden bij een Kroatië vakantie met eigen auto

Lees je in over onze bestemming Kroatië. Kijk eens op onze kaart met plaatsen, waar je per plaats de belangrijkste bezienswaardigheden op een rijtje vindt. Ga direct naar de bezienswaardigheden in Kroatië. Voor extra mooie herinneringen boek je ook nog excursies in Kroatië, zoals een Game of Thrones tour in Dubrovnik of een kajak-tour langs de ongerepte kust van deze stad.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!