Autorondreizen Noorwegen

Noorwegen is een heerlijk land om met eigen auto rond te reizen. Maak kennis met de imposante natuur en prachtige scenic autoroutes. Bezoek je liever de fjorden bij Bergen, de kliffen bij de Noordkaap of de eilandengroep de Lofoten? Keuze genoeg bij ViaTioga. De mooiste rondreizen hebben we hier voor je op een rij gezet. Met onze makkelijke routeplanner pas je de route naar wens aan.

Routevoorbeelden

Klik hieronder de voorbeeldroute aan, pas deze aan naar wens of maak jouw perfecte route met onze persoonlijke routeplanner!

VROEGBOEKKORTING 2021
Deze actie is verlengd! Boek uiterlijk 28 februari een autorondreis met vertrek in 2021 en ontvang 10% vroegboekkorting op de hotels.
(Niet geldig voor losse hotelovernachtingen)

Hoge bergen, fjorden en oneindige kusten komen aan bod in de rondreis Hoogtepunten van Zuid-Noorwegen. Tijdens deze eigen vervoersreis maak je een mooie combinatie van steden en de indrukwekkende Noorse natuur. Je bezoekt Oslo en de pittoreske stad Bergen. Verwonder je over de indrukwekkende natuur bij het Lysefjord met de iconische Preikestolen en het nationale park Folgefonna met haar gletsjermeren en watervallen. Via een mooie tocht langs de zuidwestkust bezoek je het zuidelijkste puntje bij het idyllische kuststadje Mandal en de Himakånå bij Haugesund . Je rijdt de route via Denemarken, over de indrukwekkende Sontbrug, of reist met een ferry-overtocht.

Oscarsborg, Drobak, VikenLysefjordNationaal Park FolgefonnaMandal Agder

Ben je op zoek naar een land met prachtige natuur, rust en ruimte? Denk dan eens aan het wonderschone Noorwegen. Met deze autorondreis in een notendop door centraal Noorwegen pak je verschillende hoogtepunten mee. Je bezoekt het schilderachtige Bergen en het waanzinnige fjordenlandschap bij het idyllische dorpje Flåm met de Flåmsbana, een van de steilste treinritten ter wereld. Je bezoekt hoofdstad Oslo, adrenalinehoofdstad Voss en overnacht bij het beroemde Telemarkkanaal in Skien. Je rijdt de route via Denemarken, over de indrukwekkende Sontbrug, of reist met een ferry-overtocht.

Skydiven, VossGaustatoppen RjukanBryggen, BergenTelemarkkanaal Skien