Autorondreizen in Polen

Polen is minder ver dan je denkt. Dit relatief onbekende land is door de eeuwen heen en weer geslingerd tussen oost en west. Eigenlijk is Polen na de val van het IJzeren Gordijn pas weer echt zelfstandig. En behalve dat de historie voor het oprapen ligt in de prachtige steden, kun je ook genieten van de ongerepte natuur van oerbossen en hooggebergte. Met onze handige routeplanner pas je onderstaande routevoorbeelden in een handomdraai naar wens aan.

Routevoorbeelden

Klik hieronder de voorbeeldroute aan, pas deze aan naar wens of maak jouw perfecte route met onze persoonlijke routeplanner!

VROEGBOEKKORTING 2021
Deze actie is verlengd! Boek uiterlijk 28 februari een autorondreis met vertrek in 2021 en ontvang 10% vroegboekkorting op de hotels.
(Niet geldig voor losse hotelovernachtingen)

Met je eigen auto reis je via Berlijn op de heenweg en Dresden op de terugweg naar dit relatief onbekende land. Onderweg bezoek je oude konings- en hanzesteden en geniet je van de ongerepte natuur van het Mazurisch merengebied, de oerbossen tegen de Witrussische grens en het Tatra-hooggebergte.

ToruńOude markt PoznanDresdenBerlijn