Autorondreizen Slovenië

Autoreizen in Slovenië wordt steeds populairder. Het is veel kleiner dan Nederland, maar bevat veel grotere trekpleisters. Ga wandelen in Triglav National Park, struin door de schattige kustplaats Piran en verwonder je over de mooie gebouwen in hoofdstad Ljubljana. Onze reisadviseurs helpen je met het samenstellen van de ideale autovakantie in Slovenië.

Routevoorbeelden

Klik hieronder de voorbeeldroute aan, pas deze aan naar wens of maak jouw perfecte route met onze persoonlijke routeplanner!

VROEGBOEKKORTING 2021
Boek uiterlijk 31 januari een autorondreis met vertrek in 2021 en ontvang 10% vroegboekkorting op de hotels.
(Niet geldig voor losse hotelovernachtingen)

Deze prachtige route brengt je naar de hoogste bergen en helderste meren van Europa. Tijdens deze mooie autorondreis reis je door het knusse Oostenrijk en het nog ongerepte Slovenië. Via de sfeervolle stad Kitzbühel in Tirol reis je naar de hoge pieken van de Grossglockner in het nationale park Hohe Tauern. Verwonder je over het sprookjesachtige meer van Bled en de indrukwekkende grotten van Postojna. In de hoofdstad Ljubljana heb je genoeg tijd om het oude centrum en de gezellige terrasjes te bezoeken.

HeiligenblutHohe Tauern SalzburgerlandKitzbühel, TirolNeurenberg

Een autorondreis met Slovenië en Kroatië in de hoofdrol! Combineer de unieke kustlijn vol eilanden en historische steden van Kroatië met de imposante natuurfenomenen van de Julische Alpen in Slovenië. Je reist via Duitsland en begint in de hoofdstad van Slovenië, Ljubljana. Je bezoekt de hoge pieken en meren bij Nationaal Park Triglav waarvandaan je zowel het natuurpark als het beroemde Meer van Bled bezoekt. Je zakt af naar Kroatië voor gezellige vissersplaatsen als Poreč en havenstad Rijeka. Via de immense grotten van Postojna en de tweede stad van Slovenië, Maribor reis je weer naar huis.

ZagrebPulaKrKPoreč