Vraag offerte

Campermodellen van McRent Frankrijk

Logo McRent FrankrijkCamperverhuurder McRent is de grootste camperverhuurder van Europa en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De campers zijn meestal niet ouder dan drie jaar (behalve op IJsland) en van alle gemakken voorzien. Er zijn campers beschikbaar van zeer compact tot zeer luxe en ruim. Je krijgt een prima inventaris mee en de campers hebben veel bagageruimte. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Urban Standard4,9 - 5,1 meter

Het model Urban Standard van McRent is een compacte van perfect voor twee personen maar door de daktent is er ruimte voor vier! Dit model heeft geen douche of toilet aan boord. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Bekijk camper bij McRent Frankrijk

Urban Standard McRent

Urban Plus


5,4 - 6,4 meter

De Urban Plus campervan van McRent is ideaal voor twee personen. Het is een compact en zeer praktisch model. Zo beschikt hij over een tweepersoonsbed achterin de camper en heeft hij een comfortabel zitgedeelte. Campers van McRent zijn maximaal twee jaar oud en erg compleet. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Bekijk camper bij McRent Frankrijk

Urban Plus McRent

Urban Luxury6,0 meter

De Urban Luxury is een uniek model van McRent. Hij is namelijk erg compact maar geeft ruimte aan vier volwassenen. Achterin de camper kun je namelijk twee tweepersoonsbedden creëren. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Bekijk camper bij McRent Frankrijk

Urban Luxury McRent

Compact Plus


6,0 - 7,0 meter

De Compact Plus camper is een ruim model geschikt voor twee volwassenen. De camper beschikt over twee slaapplaatsen en vier zitplaatsen. Dit model heeft ook een comfortabel zitgedeelte en een volwaardig keukenblok. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Bekijk camper bij McRent Frankrijk

Compact Plus McRent

Compact Luxury


6,0 - 7,0 meter

Met de Compact Luxury van McRent heb je alles bij de hand voor een geslaagde vakantie. Dit model is volledig integraal en geschikt voor vier personen. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Bekijk camper bij McRent Frankrijk

Compact Luxury McRent

Family Standard


6,8 - 7,4 meter

Deze half-integrale camper heeft genoeg ruimte voor het hele gezin! De camper heeft twee losse bedden achterin de camper en een tweepersoonsbed in de bestuurderscabine. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Bekijk camper bij McRent Frankrijk

Family Standard McRent

Family Plus6,5 - 7,2 meter

De Family Plus camper van McRent heeft ruimte voor 5 a 6 personen. De ideale gezinscamper. Door het stapelbed wordt er efficiënt gebruik gemaakt van de ruimte. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Bekijk camper bij McRent Frankrijk

Family Plus McRent

Family Luxury


7,1 - 7,3 meter

De Family Luxury camper van McRent is een luxe alkoofcamper met twee ruime tweepersoonsbedden en een eenpersoonsbed. Hij is geschikt voor maximaal vijf a zes personen (afhankelijk van het model). Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Bekijk camper bij McRent Frankrijk

Family Luxury

Comfort Standard


6,8 - 7,4 meter

De Comfort Standard van McRent een ideale camper voor twee personen. De camper is half-integraal wat zorgt voor veel leefruimte in de camper. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Bekijk camper bij McRent Frankrijk

Comfort Standard McRent

Comfort Plus


7,4 - 7,6 meter

De Comfort Plus is een ruime camper geschikt voor vier volwassenen. De camper heeft twee tweepersoonsbedden en een ruime zithoek en keuken. De camper is zeer vergelijkbaar met de comfort standard maar deze heeft ruimte voor twee personen extra. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Bekijk camper bij McRent Frankrijk

Comfort Plus McRent

Comfort Luxury


7,4 - 7,5 meter

Voor wie voldoende ruimte zoekt in de camper is de Comfort Luxury van McRent ideaal. De camper is volledig integraal wat ervoor zorgt voor veel leefruimte. De camper is geschikt voor vier personen. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Bekijk camper bij McRent Frankrijk

Comfort Luxury McRent

Vraag offerte

Ballon!