Vraag offerte

Rent Easy Italië

Logo Rent Easy ItaliëRent Easy is een gerenommeerde camperverhuurder met campers van hoge kwaliteit. De campers zijn gemiddeld 5 maanden oud en zeker niet ouder dan twee jaar. De inrichting is zeer compleet en er zijn campers beschikbaar van overzichtelijk compact tot zeer luxe en ruim. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel. Rent Easy verhuurt campers in zeven Europese landen, waaronder Italië en Frankrijk.

Flex-rates camperhuur

Rent Easy werkt met het zogenaamde flex-rate-systeem. Dat betekent dat de prijzen wekelijks worden aangepast aan de op dat moment geldende vraag/aanbod-situatie. Vuistregel is: hoe eerder je boekt, hoe minder je betaalt.

Bijzonderheden

  • Jonge campers, gemiddeld 5 maanden oud en nooit ouder dan twee jaar
  • Duitse kwaliteit van de Erwin Hymer Group
  • Uitgebreide inventaris

Buscamper

Dit zijn compacte campers op basis van middelgrote bestelwagens. Ze beschikken over bijna alle voorzieningen van de grotere campers, maar ze zijn door hun geringe afmeting makkelijk te besturen en overzichtelijk.

De buscamper van Rent Easy

Half-integraal

Deze modellen hebben een opbouw op het chassis, waardoor een grote leefruimte ontstaat met overal stahoogte. Deze campers zijn van alle gemakken voorzien.

De half-integraal-camper van Rent Easy

Integraal

Dit zijn de premium modellen van Rent Easy. Dit zijn complete huizen op wielen met veel ruimte en luxe voorzieningen.

De integraal-camper van Rent Easy

Alkoof

Deze ruime campermodellen hebben boven de bestuurderscabine een tweepersoonsbed. Ze zijn daardoor zeer geschikt voor meerdere personen, bijvoorbeeld families.

De alkoof-camper van Rent Easy

Bekijk de video's

Bekijk hier de instructievideo's van Rent Easy

Meer weten over Rent Easy?

Welke route?

Bekijk onze routesuggesties voor Italië

Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!