Vraag offerte

Campermodellen van McRent Noorwegen

Logo McRent NoorwegenCamperverhuurder McRent is de grootste camperverhuurder van Europa en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De campers zijn meestal niet ouder dan twee jaar en van alle gemakken voorzien. Er zijn campers beschikbaar van zeer compact tot zeer luxe en ruim. Je krijgt een prima inventaris mee en de campers hebben veel bagageruimte. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Urban Plus


5,4 - 6,4 meter

De Urban Plus campervan van McRent is ideaal voor twee personen. Het is een compact en zeer praktisch model. Zo beschikt hij over een tweepersoonsbed achterin de camper en heeft hij een comfortabel zitgedeelte. Campers van McRent zijn maximaal twee jaar oud en erg compleet. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Bekijk camper bij McRent Noorwegen

Urban Plus McRent

Urban Luxury6,0 meter

De Urban Luxury is een uniek model van McRent. Hij is namelijk erg compact maar geeft ruimte aan vier volwassenen. Achterin de camper kun je namelijk twee tweepersoonsbedden creëren. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Bekijk camper bij McRent Noorwegen

Urban Luxury McRent

Compact Plus


6,0 - 7,0 meter

De Compact Plus camper is een ruim model geschikt voor twee volwassenen. De camper beschikt over twee slaapplaatsen en vier zitplaatsen. Dit model heeft ook een comfortabel zitgedeelte en een volwaardig keukenblok. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Bekijk camper bij McRent Noorwegen

Compact Plus McRent

Compact Luxury


6,0 - 7,0 meter

Met de Compact Luxury van McRent heb je alles bij de hand voor een geslaagde vakantie. Dit model is volledig integraal en geschikt voor vier personen. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Bekijk camper bij McRent Noorwegen

Compact Luxury McRent

Family Standard


6,8 - 7,4 meter

Deze half-integrale camper heeft genoeg ruimte voor het hele gezin! De camper heeft twee losse bedden achterin de camper en een tweepersoonsbed in de bestuurderscabine. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Bekijk camper bij McRent Noorwegen

Family Standard McRent

Family Plus6,5 - 7,2 meter

De Family Plus camper van McRent heeft ruimte voor 5 a 6 personen. De ideale gezinscamper. Door het stapelbed wordt er efficiënt gebruik gemaakt van de ruimte. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Bekijk camper bij McRent Noorwegen

Family Plus McRent

Comfort Plus


7,4 - 7,6 meter

De Comfort Plus is een ruime camper geschikt voor vier volwassenen. De camper heeft twee tweepersoonsbedden en een ruime zithoek en keuken. De camper is zeer vergelijkbaar met de comfort standard maar deze heeft ruimte voor twee personen extra. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Bekijk camper bij McRent Noorwegen

Comfort Plus McRent

Comfort Luxury


7,4 - 7,5 meter

Voor wie voldoende ruimte zoekt in de camper is de Comfort Luxury van McRent ideaal. De camper is volledig integraal wat ervoor zorgt voor veel leefruimte. De camper is geschikt voor vier personen. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Bekijk camper bij McRent Noorwegen

Comfort Luxury McRent

Vraag offerte

Ballon!