Camperhuur Touring Cars Noorwegen: verzekeringen

Logo Touring Cars NoorwegenBij camperhuur van Touring Cars zijn de volgende verzekeringen inclusief:

  • Cascoverzekering voor schade aan de camper. Hierop is een eigen risico van 30.000 NOK (circa 3.075 euro) van toepassing per gebeurtenis. Schade aan ruiten en banden is uitgesloten.
  • Aansprakelijkheidsverzekering.

Bij Touring Cars is het mogelijk dit eigen risico te verlagen naar 15.000 NOK, 8000 NOK of 0 NOK. Je eigen risico voor de eerste schade en de borg is dan lager. Je hebt hiervoor de volgende opties.

TC Plus
CDW verlaging naar 15.000 NOK per gebeurtenis: 120 NOK per huurdag (circa 12 euro). Minimaal 7 dagen te betalen. Maximaal 30 dagen te betalen.

TC Premium
CDW verlaging naar 8.000 NOK per gebeurtenis: 215 NOK per huurdag (circa 21 euro).
Minimaal 7 dagen te betalen. Maximaal 30 dagen te betalen.

Aanvullende kun je er ook nog voor kiezen bij Touring Cars een verzekering af te sluiten voor schades aan glas en banden. Deze verzekering kost 120 NOK per dag en brengt ook dit eigen risico terug naar 0 NOK.

Het is daarnaast nog mogelijk dit eigen risico van 28.000 NOK per gebeurtenis tot nul te reduceren middels de Eigenrisico-verzekering van De Europeesche. Informeer bij ViaTioga naar de mogelijkheden.

Disclaimer
Bovenstaande informatie is onder voorbehoud van wijzigingen. ViaTioga BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van eventuele fouten in deze informatie.

Ballon!