Vraag offerte

Campermodellen van McRent Verenigd Koninkrijk

Logo McRent Verenigd KoninkrijkCamperverhuurder McRent is de grootste camperverhuurder van Europa en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De campers zijn meestal niet ouder dan drie jaar (behalve op IJsland) en van alle gemakken voorzien. Er zijn campers beschikbaar van zeer compact tot zeer luxe en ruim. Je krijgt een prima inventaris mee en de campers hebben veel bagageruimte. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Urban Plus


19,7 feet / 6,0 meter

De Urban Plus campervan van McRent is ideaal voor twee personen. Het is een compact en zeer praktisch model. Zo beschikt hij over een tweepersoonsbed achterin de camper en heeft hij een comfortabel zitgedeelte. Campers van McRent zijn maximaal twee jaar oud en erg compleet. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Bekijk camper

Urban Plus McRent

Urban Luxury


17,7 feet / 5,4 meter

De Urban Luxury is een uniek model van McRent. Hij is namelijk erg compact maar geeft ruimte aan vier volwassenen. Achterin de camper kun je namelijk twee tweepersoonsbedden creëren. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Bekijk camper

Urban Luxury McRent

Compact Plus


22,0 feet / 6,7 meter

De Compact Plus camper is een ruim model geschikt voor twee volwassenen. De camper beschikt over twee slaapplaatsen en vier zitplaatsen. Dit model heeft ook een comfortabel zitgedeelte en een volwaardig keukenblok. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Bekijk camper

Compact Plus McRent

Family Standard


24,3 feet / 7,4 meter

Deze half-integrale camper heeft genoeg ruimte voor het hele gezin! De camper heeft twee losse bedden achterin de camper en een tweepersoonsbed in de bestuurderscabine. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Bekijk camper

Family Standard McRent

Family Plus21,3 feet / 6,5 meter

De Family Plus camper van McRent heeft ruimte voor 6 personen. De ideale gezinscamper. Door het stapelbed wordt er efficiënt gebruik gemaakt van de ruimte. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Bekijk camper

Family Plus McRent

Family Luxury


24,0 feet / 7,3 meter

De Family Luxury camper van McRent is een luxe alkoofcamper met twee ruime tweepersoonsbedden en een eenpersoonsbed. Hij is geschikt voor maximaal vijf volwassenen. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Bekijk camper

Family Luxury

Comfort Luxury


24,3 feet / 7,4 meter

Voor wie voldoende ruimte zoekt in de camper is de Comfort Luxury van McRent ideaal. De camper is volledig integraal wat ervoor zorgt voor veel leefruimte. De camper is geschikt voor vier personen. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Bekijk camper

Comfort Luxury McRent

Vraag offerte

Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan