Vraag offerte

Campermodellen van Touring Cars Zweden

Logo Touring Cars ZwedenTouring Cars-camperverhuur is een middelgrote verhuurder, die zich specialiseert in kwaliteitscampers. Ook hun service is high-end: 24 uur per dag bereikbaar voor hulp, en je kunt je camper ophalen op een moment dat jij kiest. Ze hebben locaties door heel Europa.

Van


19,4 - 22,3 feet / 5,9 - 6,8 meter

Bekijk de compacte Van van Touring Cars. Dit model is compact en is daardoor erg handzaam. Ondanks zijn lengte is dit type van alle gemakken voorzien.

Bekijk camper

Van Touring Cars

Small


19,4 - 24,9 feet / 5,9 - 7,6 meter

Bekijk hier de Small van Touring Cars. Dit luxe model is van alle gemakken voorzien en ideaal voor twee personen. De model heeft daarnaast ook een ruime zithoek.

Bekijk camper

Small, Touring Cars

Medium


19,4 - 24,9 feet / 5,9 - 7,6 meter

Bekijk hier de Medium van Touring Cars. Dit model is half-integraal en heeft veel leefruimte. Hij is dan ook geschikt voor vier personen met een vast bed achterin en een tweepersoonsbed boven de zithoek.

Bekijk camper

Medium, Touring Cars

Family 620,7 - 24,9 feet / 6,3 - 7,6 meter

Bekijk hier de Family 6 van Touring Cars. Dit model is een alkoofmodel en heeft voldoende ruimte voor het hele gezin! Achterin de camper vind je een stapelbed.

Bekijk camper

Family, Touring Cars

Large 6


20,7 - 24,9 feet / 6,3 - 7,6 meter

Bekijk hier de Large 6 van Touring Cars. Dit model is een alkoofmodel en heeft voldoende ruimte voor vijf personen. Dit model is zo ingericht dat je ruime voldoende opbergruimte hebt.

Bekijk camper

Large, Touring Cars

Luxury


19,4 - 24,9 feet / 5,9 - 7,6 meter

Bekijk hier de Luxury van Touring Cars. Dit model geschikt voor maximaal vier personen. Dit model is op kwalitatief hoog niveau afgewerkt en zeer geschikt voor wie kan genieten van optimaal comfort.

Bekijk camper

Luxury, Touring Cars

Vraag offerte