Fly-drive in Europa

Met een fly-drive is alles goed geregeld en reis je op een comfortabele manier door Europa. We regelen de vlucht, autohuur en overnachtingen voor jou. We geven advies over de mooiste plekjes en kunnen excursies voor je boeken. De informatie op deze pagina laat zien waar je aan moet denken bij het plannen van jouw roadtrip door onze bestemmingen in Europa.

Routevoorbeelden fly-drives

Welke regio ga je bezoeken en wat wordt je route? Op onze website vind je populaire fly-drives door Europa zoals Italië, Spanje en Ierland. Deze routevoorbeelden zijn slechts een indicatie van alle mogelijkheden. Je kunt deze reizen boeken, maar ook volledig aanpassen aan je eigen wensen. Vertel ons je wensen en we maken een mooie route op maat voor je. Of ga zelf aan de slag met onze routeplanner.

Fly-drives Europa

Fly-drives in Europa Autoreizen Europa

Je huurauto

Je hebt de keuze uit verschillende auto's, van een compacte auto tot een ruime SUV. We bieden je een gunstige huurprijs, omdat we direct samenwerken met autoverhuurders zoals Alamo. Bij onze prijs zijn alle verzekeringen inbegrepen. Het is lastig om een minimumleeftijd voor het huren en besturen van een huurauto te geven: dit verschilt per land en soms zelf per categorie. Voor bestuurders van 25 jaar en ouder zijn er vrijwel geen restricties en toeslagen. Ben je jonger? Vraag dan bij onze reisadviseurs na wat de mogelijkheden en eventuele extra kosten zijn. Houd er rekening mee dat je een ‘Under Age’-toeslag moet betalen en dat sommige autoklasses uitgesloten kunnen zijn.

Autoreizen Europa Autoreizen Europa

Overnachtingen

Je kunt het gerust aan ons overlaten om leuke overnachtingsplaatsen voor je te zoeken. Doordat we vaak reizen in Europa, komen we op veel plaatsen. Het aanbod is groot: hotels, resorts en familiekamers.

Vliegtickets

Ook vliegtickets kun je bij ons boeken. We doen graag al het uitzoekwerk. We bieden vluchten aan via o.a. KLM, Alitalia en Transavia. Geef je voorkeur aan en we zoeken de beste en voordeligste optie.

Een reis op maat

Heb je speciale wensen of twijfel je over je route? Onze reisadviseurs kennen de Europese bestemmingen uit eigen ervaring en denken met je mee. We luisteren naar jouw wensen en bezorgen je een onvergetelijke vakantie. Boek je bij ons een autovakantie met overnachtingen, dan krijg je een persoonlijke reisgids. Hierin staat van dag tot dag welke de steden en (nationale) parken je bezoekt. Ook krijg je uitgebreide informatie over bijvoorbeeld hotels, autohuur en verkeersregels.

Wat kost een fly-drive?

Hoeveel je fly-drive kost, hangt af van het automodel, hoe lang je op vakantie gaat, met hoeveel personen je reist en in wat voor hotels je wilt slapen. We denken graag met je mee over de beste en voordeligste opties. Je boekt bij ons een reis die helemaal op jouw wensen is afgestemd. Geen enkele reis is hetzelfde, daarom vind je geen prijzen op onze website. Ben je benieuwd wat de vakantie kost die jij in gedachten hebt? Vul het offerte-formulier in, mail of bel ons en je krijgt binnen één werkdag geheel vrijblijvend een overzicht van de kosten in je mailbox. Een op maat gemaakte autorondreis hoeft namelijk niet duurder te zijn dan een zelf geboekte of 'standaardreis'. Overigens is het vaak voordeliger om je auto te huren bij een reisbureau: de verzekering zit dan bij de prijs inbegrepen en je betaalt ter plekke geen extra verzekeringskosten meer.

Routeplanner

Stippel je graag je eigen vakantie uit door Europa? Gebruik dan de routeplanner. Hiermee kun je stap voor stap je eigen autoreis samenstellen. De routeplanner geeft je bovendien leuke suggesties voor bezienswaardigheden. Je kunt met de routeplanner ook de routevoorbeelden aanpassen aan je eigen wensen.

Stippel je eigen autoreis uit

Gratis een vrijblijvende offerte

Vraag gerust gratis en vrijblijvend een offerte aan; we houden ook rekening eventueel geldende aanbiedingen. Je ontvangt de offerte binnen één werkdag in je mailbox.

Autoreizen

Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!