Fly-drives Finland

Kies een van onze fly-drives in Finland en geniet van een rondreis met vluchten, huurauto en accommodaties. Hieronder zie je routevoorbeelden voor de mooiste rondreizen door het land van de duizend meren. De reizen zijn helemaal naar wens aan te passen en ook kun je zelf een fly-drive door Finland samenstellen. Vlieg naar Rovaniemi voor een unieke reis door Fins Lapland of naar Helsinki voor betoverende meren, bossen en de scherenkust van Centraal- en Zuid-Finland.

Routevoorbeelden fly-drives Finland

Kies hieronder een fly-drive rondreis Finland, pas deze aan naar wens of maak jouw perfecte route met onze handige routeplanner!

VROEGBOEKKORTING 2022
Boek uiterlijk 31 december 2021 een autorondreis met vertrek in 2022 en ontvang 10% vroegboekkorting op de hotels.
(Niet geldig voor losse hotelovernachtingen)

Deze bijzondere fly-drive/autorondreis brengt je door Fins en Zweeds Lapland. Welkom in het land van de Sami, op weg naar de uiterste punt van het vasteland van Europa: de Noordkaap! Deze fly-drive brengt je bovendien naar twee van de mooiste plekken op aarde: de Lofoten en Vesterålen. Je maakt kennis met bijzondere landschappen als de toendra's en de fjorden en stapt over de denkbeeldige poolcirkel. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het unieke noorderlicht of de zomerse midzomernachtzon.

Alta, Troms og FinnmarkNoordkaap, Troms og FinnmarkLofotenVesterålen

In het Land van Duizend Meren bezoek je uiteraard de Saimaa meren bij de oude stad Savonlinna. Tijdens deze Finse Ronde reis ontdek je de indrukwekkende natuur en maak je de mooiste wandelingen in de nationale parken Oulanka en Koli. Verbaas je over de bijzondere architectuur, musea en havens in Vaasa en Helsinki en het UNESCO stadje Rauma. Ook steek je de poolcirkel over voor een bezoekje aan het prachtige Lapland. Je sluit de reis af in een van de oudste stadjes van Finland: Porvoo!

Kvarken archipel, Vaasa, FinlandHelsinki, FinlandNationaal Park Koli, Paha, FinlandPorvoo, Finland

Duizenden meren en uitgestrekte bossen kenmerken het prachtige landschap van Finland. Boek deze compacte fly-drive naar het zuiden en oosten van de Republiek Finland om de highlights van deze bijzondere bestemming te ontdekken. Je bezoekt de hoofdstad Helsinki, een echte havenstad op een landtong aan de Finse Golf. Ook maak je kennis met de grootste meren van Finland, de Saaimameren bij Lappeenranta en Savonlinna. Bezoek de nationale parken bij Jyväskylä en verwonder je over de bijzondere scherenkust en historie van de oude stad Turku.

Nationaal Park Nuuksio Jyvaskyla FinlandTurku archipel, FinlandLinnansaari, Savonlinna, FinlandDomkerk, Helsinki, Finland

Beleef een unieke ervaring in de betoverende omgeving van het uiterste noorden van Finland: Lapland! Je bezoekt Rovaniemi, Levi, Inari, Luosto en Saariselkä. Hier kom je naartoe voor ongerepte natuur, bijzondere natuurfenomenen en inheemse bewoners als het Sami-volk. Dit gebied boven de poolcirkel staat bekend om de vele activiteiten. Hier kun je eindeloze wandelingen maken, raften en ijsvissen. Maar ook husky- en sneeuwscootersafari's maken en rendieren en beren spotten. Ook maak je kans het spectaculaire noorderlicht en de midzomernachtzon te zien.

Luosto, LaplandInari, LaplandUrho Kekkonen Nationale park Saariselkä, LaplandRovaniemi, Lapland

Deze indrukwekkende rondreis door Scandinavië neemt je mee op een rondreis langs de leukste plaatsjes rond de Botnische Golf. Je bezoekt de landen Zweden en Finland en maakt kennis met de bijzondere Sami-cultuur in Lapland. Hoogtepunten zijn de Zweedse hoofdstad Stockholm, die gebouwd is op eilanden, de UNESCO regio Höga Kusten en de lieflijke Åland-eilanden tussen Zweden en Finland in.

Höga Kusten, ZwedenGamla Gefle Gävle ZwedenHondesledtocht bij LuleaStockholm Zweden

FAQ fly-drives Finland

Wat is inbegrepen bij een fly-drive Finland?

Een fly-drive is een rondreis door Finland inclusief vluchten, huurauto, overnachtingen en eventueel ook excursies. Je bent niet gebonden aan een bepaald type auto of accommodatie: je geeft je wensen aan ons door en wij passen de reis daar op aan.
Zoek je geen fly-drive? Bekijk dan:

Wat kost een fly-drive Finland?

Wat een fly-drive Finland kost hangt onder andere af van je reisdata, het type auto, het soort accommodatie en noem maar op. Omdat wij reizen op maat aanbieden, zie je op onze website geen prijzen. Alle rondreizen in Finland pas je namelijk geheel naar wens aan. Dat je geen prijzen ziet, betekent niet dat de reizen duurder zijn dan standaardreizen. Vraag dus gerust een offerte aan. Dit is geheel vrijblijvend en zo weet je binnen een werkdag wat jouw Finland fly-drive kost.

Hoe gaat dat in zijn werk, een Finland fly-drive?

Bij een fly-drive door Finland regelen wij onder andere je vliegreis. Het vliegtuig brengt je rechtstreeks naar bijvoorbeeld Helsinki. Voor reizen door Lapland kun je beginnen in Rovaniemi. Ook dan vlieg je via Helsinki; met een overstap dus. Op het vliegveld haal je je huurauto op en je begint aan je reis! Je reist van accommodatie naar accommodatie. Waar die precies ligt en wat je onderweg kunt zien en doen, lees je in je persoonlijke reisgids. Hierin lees je natuurlijk ook uitgebreide info over de plaatsen en natuurparken die je bezoekt. Elke nacht slaap je in een heerlijk fris bed, zodat je weer uitgerust aan de dag begint. Aan het eind van je rondreis lever je je huurauto in en brengt het vliegtuig je naar huis. Heb je vragen over de accommodaties in Europa? Bekijk dan alvast onze vraagbaak met veelgestelde vragen over hotels. Bekijk ook de veelgestelde vragen over autohuur.

Wat zijn de mooiste fly-drives in Finland?

Een populaire regio voor een fly-drive in Finland is Fins Lapland. Dit routevoorbeeld laat je de highlights zien. Je ziet opties van 8 tot 12 dagen, maar deze reis kan uiteraard ook langer of korter. Ook kun je bestemmingen toevoegen of juist verwijderen. Klik op de knop 'Bewerk in routeplanner' om deze Finland-rondreis aan te passen. De andere routevoorbeelden hierboven geven eveneens een goed beeld van de regio's. Zelf een Finland fly-drive samenstellen doe je met onze fly-drive routeplanner. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een rondreis door Finland te combineren met andere Scandinavische landen, zoals Zweden.

Wat kan ik zien en doen tijdens een fly-drive rondreis in Finland?

Als je een fly-drive in Finland aan het samenstellen bent, kijk dan zeker eens op de kaart met bezienswaardigheden en parken in Finland. Zoom in op de kaart of gebruik de zoekbalk; de blauwe pinpoints zijn allemaal toeristische bestemmingen. Tot slot kunnen we de leukste excursies in Finland voor je boeken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!