Fly-drives in Polen

Bij een fly-drive door Polen nemen we je mee langs de highlights van de verschillende regio's in Polen. Dit relatief onbekende land is door de eeuwen heen en weer geslingerd tussen oost en west. Eigenlijk is Polen na de val van het IJzeren Gordijn pas weer echt zelfstandig. En behalve dat de historie voor het oprapen ligt in de prachtige steden, kun je ook genieten van de ongerepte natuur van oerbossen en hooggebergte. Met onze handige routeplanner pas je onderstaande routevoorbeelden in een handomdraai naar wens aan.

Routevoorbeelden fly-drives Polen

Kies hieronder een fly-drive Polen, pas deze aan naar wens of maak jouw perfecte route met onze persoonlijke routeplanner!

VROEGBOEKKORTING 2022
Boek uiterlijk 31 december 2021 een autorondreis met vertrek in 2022 en ontvang 10% vroegboekkorting op de hotels.
(Niet geldig voor losse hotelovernachtingen)

Relatief dichtbij, maar toch niet heel bekend bij veel reizigers. Polen is altijd een speelbal geweest tussen oost en west. Het land hoorde beurtelings bij Duitsland of Rusland of was opeens weer zelfstandig. Van deze bewogen geschiedenis is zeer veel terug te vinden tijdens een reis door dit grote en fascinerende land.

Woud van BialowiezaGdanskToruńOude markt Poznan

Op deze korte reis door het noorden van Polen worden de steden Warschau, Gdańsk en Poznań afgewisseld door de ongerepte natuur van het oerbos bij Białowieża en het Mazurisch merengebied.

ToruńMalborkGdańskWarschau

Een korte kennismaking met drie Poolse steden: Warschau, Wrocław en het prachtige Krakau. Onderweg is er gelegenheid om het voormalige concentratiekamp Auschwitz te bezoeken en helemaal in het zuiden, tegen de Tsjechische grens, maak je een tocht naar Zakopane in het Tatra-hooggebergte.

Uitzicht op ZakopaneCentrum KrakauWarschauAuschwitz

FAQ fly-drives Polen

Wat is inbegrepen bij een fly-drive Polen?

Op zoek naar een fly-drive naar Polen? Wij helpen je met de vlucht, de auto, de hotels en zelfs de route. Je kan kiezen uit verschillende categorieën auto's en onderweg zoeken we hotels die aansluiten op jouw wensen.
En natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor:

Wat kost dat, een fly-drive Polen?

Geef je data en wensen aan ons door en wij gaan aan de slag met het uitwerken van een mooie fly-drive Polen. Onze reizen zijn op maat dus er staan geen vaste of vanaf prijzen op onze website. Maar we selecteren altijd de meest gunstige prijzen, passend bij jouw persoonlijke wensen en budget. Bekijk eventuele vragen over onze hotelovernachtingen op onze vraagbaak over hotels. De kosten zijn bijvoorbeeld afhankelijk van het seizoen, de vluchten, auto keuze en het soort accommodaties. Over het algemeen leveren wij binnen één werkdag al een vrijblijvende offerte aan. Een fly-drive naar Polen door ons laten organiseren, hoeft dus niet duurder te zijn dan wanneer je zelf zou gaan puzzelen. Bovendien word je direct ontzorgd. Laat je verrassen en vraag een offerte aan.

Hoe gaat dat in zijn werk, een Polen fly-drive?

Je fly-drive door Polen begint zodra je het vliegtuig in stapt. Vlieg naar een van de grote steden in Polen, zoals Warschau of Krakau. Na het uitstappen meld je je bij de balie van de autoverhuurder. Natuurlijk kan je ook eerst een paar dagen in de stad verblijven en de auto later ophalen. Wanneer je via ons een fly-drive inclusief overnachtingen boekt, ontvang je ook nog een persoonlijk routeboek. Hierin vind je je hotelvouchers, maar ook je reistijd en leuke tips voor onderweg. Zo heb je al wat voorpret voordat de reis begint en kan je iedere avond in je comfortabele hotelkamer even rustig lezen wat de volgende dag je brengt. Daarnaast is het een leuk aandenken om na je reis te bewaren. Wanneer jouw reis erop zit, lever je zonder zorgen de huurauto weer in en brengt het vliegtuig je weer naar huis. Heb je vragen over de accommodaties in Europa? Bekijk dan alvast onze vraagbaak met veelgestelde vragen over hotels. Bekijk ook de veelgestelde vragen over autohuur.

Wat zijn de mooiste fly-drives in Polen?

We hebben enkele mooie routes door Polen samengesteld. Zo kan je de highlights van Noord-Polen beleven, de highlights van Zuid-Polen met een bezoek aan concentratiekamp Auschwitz en Birkenau ontdekken of natuurlijk alles wat er tussenin ligt. Kies vooral welke route jou het meeste aanspreekt of stippel je eigen fly-drive door Polen uit met onze handige fly-drive routeplanner.

Kan ik ook een fly-drive Polen en Tsjechië maken?

Maar natuurlijk! Je kan je fly-drive Polen combineren met Tsjechië of een ander land in Oost-Europa. Let er wel op dat je de auto vaak in hetzelfde land moet ophalen als inleveren. Wij hebben een heel team van enthousiaste reisadviseurs die je graag meer informatie en tips geven over je fly-drive door Polen.

Wat kan ik zien en doen tijdens een fly-drive rondreis Polen?

Wij helpen je graag op weg wat betreft leuke activiteiten en de mooiste bezienswaardigheden tijdens je fly-drive door Polen. Kijk eens bij onze excursies en lees alles over de bezienswaardigheden en parken in Polen op onze website.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!