Fly-drives Portugal

Stap in het vliegtuig en binnen 2,5 uur land je in het prachtige Portugal! Na aankomst huur je een comfortabele huurauto om de mooiste plekjes te gaan ontdekken via ViaTioga. Je toert langs de kilometerslange kustlijn met duinen en stranden aan de Atlantische oceaan en over kronkelende weggetjes in het groene, heuvelachtige noorden. Verwonder je tenslotte over indrukwekkende vergezichten vanaf de kaap van Sagres en de goudgele rotspartijen in de Algarve. Je bent het dan vast met mee eens dat Portugal een land is waar je geweest moet zijn! Bekijk onze voorbeeldreizen en pas jouw eigen roadtrip samen.

Routevoorbeelden

Klik hieronder de voorbeeldroute aan, pas deze aan naar wens of maak jouw perfecte route met onze persoonlijke routeplanner!

VROEGBOEKKORTING 2021
Deze actie is verlengd! Boek uiterlijk 28 februari een autorondreis met vertrek in 2021 en ontvang 10% vroegboekkorting op de hotels.
(Niet geldig voor losse hotelovernachtingen)

Een Grand Tour dwars door Portugal van het groene noorden naar de goudgele kust van de Algarve. Deze rondreis combineert interessante steden als Coimbra en Porto met de bijzondere Douro-vallei bij Pinhão. De hoofdstad Lissabon is het bruisende hoogtepunt met authentieke wijken als Alfama, de gele trammetjes, de zeevaart-geschiedenis en de melancholische Fado muziek. Ook bezoek je het sfeervolle vissersplaatsje Lagos en natuurpark Ria Formosa in de Algarve.

Porto kathedraalFado LissabonPinhao Douro valleiLagos, Algarve

Met deze fly-drive combineer je de hoofdstad Lissabon met de meest bezienswaardige, historische steden van Portugal. Slenter door middeleeuwse straatjes in Evora en Óbidos en het gezellige centrum van het toeristische stadje Lagos. Sluit je reis af op een van de lange zandstranden van de Algarve en bekijk de vuurtoren bij Sagres op het meest westelijke puntje van het vasteland van Europa.

Fort Graca EvoraBelem toren LissabonLagos AlgarveSagres Algarve

Ga op ontdekkingsreis naar de prachtige Costa Verde in het noorden van Portugal. De regio staat bekend om de eeuwenoude wijncultuur, historische steden en prachtige natuurgebieden. Via Coimbra, de oudste universiteitsstad van Portugal, en de mooie stad Porto aan de Douro reis je door het groene binnenland door de Douro-vallei en langs de Atlantische kust. Een mooie afwisseling is de natuur van nationaal park Peneda-Gerês. Wat onbekender is het sfeervolle Viana do Castelo, maar o wat een pareltje heb je daar te pakken.

Coimbra kloosterViana do CasteloPinhao Douro-valleiPorto