Fly-drives Schotland

Hiken in Glencoe, de stoomtrein nemen in Glenfinnan (Harry Potter!), op bezoek bij de vele kastelen. Wakker worden in het historische Edinburgh en gaan slapen op Isle of Skye. Van gezellige pubs tot kans op het Noorderlicht: Schotland heeft je zo ongelooflijk veel te bieden. Dus pak je beste wandelschoenen in en hou wat ruimte over: op de terugweg moet er natuurlijk een mooie fles whisky mee naar huis!

Routevoorbeelden

Klik hieronder de voorbeeldroute aan, pas deze aan naar wens of maak jouw perfecte route met onze persoonlijke routeplanner!

VROEGBOEKKORTING 2021
Deze actie is verlengd! Boek uiterlijk 28 februari een autorondreis met vertrek in 2021 en ontvang 10% vroegboekkorting op de hotels.
(Niet geldig voor losse hotelovernachtingen)

Het bruisende, historische Edinburgh is het vertrekpunt van deze gevarieerde rondreis door de Schotse Hooglanden en langs de grillige westkust van Schotland. Je bezoekt een aantal van de mooiste natuurgebieden van het Verenigd Koninkrijk en komt bij afgelegen stranden en beroemde meren zoals Loch Ness en Loch Lomond. Reis naar de hooglanden voor een ritje met de Jacobite stoomtrein, de trein die je vast herkent uit de Harry Potter films. Onmisbaar op de route is natuurlijk het Isle of Skye, een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Via Pitlochry rijd je weer terug naar de hoofdstad van Schotland, Edinburgh, waar vandaan je gemakkelijk weer per vliegtuig terug reist.

Loch LomondPitlochryFort WilliamEdinburgh

De fly-drive Scenic Schotland en Engeland is een ultieme reis voor natuurliefhebbers. Tijdens deze rondreis bezoek je zowel de hoogtepunten van Schotland zoals hoofdstad Edinburgh en de prachtige natuur in de omgeving van Fort Williams en Loch Lomond. Maar ook maak je kennis met de nationale parken in Engeland waaronder het Peak District en de Yorkshire Dales. Via Beatles hoofdstad Liverpool reis je naar de lieflijke streek de Cotswolds waar het prachtige heuvelland met haar pittoreske weggetjes en dorpjes een fijne afwisseling zijn. Verwonder je over oude kastelen met tuinen en authentieke Engelse cottages. Je sluit af in de hoofdstad van Engeland, Londen, waar je niet uitgekeken raakt door de enorme keuze aan wereldberoemde bezienswaardigheden.

Blea Tarn, Lake DistrictDe CotswoldsLoch Shiel bij Fort William, SchotlandLiverpool