Fly-drives in Zweden

VROEGBOEKKORTING 2021
Deze actie is verlengd! Boek uiterlijk 28 februari een autorondreis met vertrek in 2021 en ontvang 10% vroegboekkorting op de hotels.
(Niet geldig voor losse hotelovernachtingen)

Het langgerekte Zweden heeft een grote variatie aan landschappen. De regio Midden-Zweden heeft uitgestrekte bossen en honderden meren. Je begint en eindigt deze reis in de hoofdstad Stockholm, gebouwd op veertien eilanden die met elkaar verbonden zijn door bruggen. Je bezoekt de grootste meren van Zweden, Vättern en Vänern, wandelt over vlonderpaden in nationaal park Store Mosse en verwondert je over de eilanden-kust bij de archipel van Göteborg. Vergeet niet het Pippi Langkous huis te bezoeken een Vimmerby en maak een mooie kanotocht bij het kuststadje Västervik.

Vanernmeer bij KarlstadHuis van Pippi Langkous VimmerbyStockholmRocksjon meer Smaland

Bewonder de Zweedse natuur op haar best in de regio's Dalarna en Värmland. De regio heeft uitgestrekte bossen met elanden, bevers en zelfs beren! Maar ook klaterende watervallen en heldere meren waar je kunt kanoën en zwemmen. Deze reis bezoek je uitgestrekte natuurgebieden bij het Siljan meer en Orsa en de mooie omgeving bij Sunne. Ook verblijft in Karlstad aan de noordoever van het Vänernmeer en universiteitsteden als Gävle en Uppsala. Uiteraard ontbreekt de hoofdstad Stockholm niet.

StockholmSiljan-meerTossebergsklatten, SunneVarmland

Zweeds Lapland is een unieke regio en onvergelijkbaar. Het land van de Sami, het noorderlicht en de middernachtzon heeft hoge bergen, groene bossen en wilde rivieren en archipels. Dit enorme gebied heeft eindeloze mogelijkheden voor outdoorliefhebbers van wandelen en vissen tot wintersporten en hondensledetochten. Met deze bijzondere rondreis start je in Luleå bezoek je nationaal park Abisko en de schitterende natuur in de omgeving van Gällivare. Wij kunnen unieke hotels voor je reserveren middenin de prachtige natuurlijke omgeving, zoals het meermaals bekroonde Treehotel tussen Luleå en Gällivare en het wereldberoemde Icehotel.

IIce hotel Kiruna Zweeds LaplandSami-cultuur rendieren Sa Zweeds LaplandAbisko nationaal park Zweeds LaplandNoorderlicht Zweeds Lapland