Fly-drives Zweden

Kies een van onze fly-drives in Zweden en geniet van een goed geregelde vakantie. Hieronder zie je routevoorbeelden voor fly-drives in Zweden. Ze zijn helemaal naar wens aan te passen. Je kunt ook zelf een fly-drive door Zweden samenstellen. Vlieg naar Stockholm voor een mooie reis langs de Zweedse meren en vissersdorpen of vlieg naar Luleå voor een autoreis door magisch Zweeds Lapland.

Routevoorbeelden fly-drives Zweden

Kies hieronder een fly-drive rondreis Zweden, pas deze aan naar wens of maak jouw perfecte route met onze handige routeplanner!

VROEGBOEKKORTING 2022
Boek uiterlijk 31 december 2021 een autorondreis met vertrek in 2022 en ontvang 10% vroegboekkorting op de hotels.
(Niet geldig voor losse hotelovernachtingen)

Deze bijzondere rondreis door het uiterste noorden van Scandinavië is voor velen een echte droomroute. Maak een unieke roadtrip dwars door Fins en Zweeds Lapland, het land van de Sami, naar de uiterste punt van het vasteland van Europa: de Noordkaap! We nemen je mee naar een van de mooiste plekjes op aarde, de Lofoten en Vesterålen. Je maakt kennis met bijzondere landschappen als de toendra's en de fjorden en stapt over de denkbeeldige poolcirkel. En dan hebben nog niet eens gehad over het unieke noorderlicht of de zomerse midzomernachtzon die je kunt spotten.

Alta, Troms og FinnmarkNoordkaap, Troms og FinnmarkLofotenVesterålen

Het langgerekte Zweden heeft een grote variatie aan landschappen. De regio Midden-Zweden heeft uitgestrekte bossen en honderden meren. Je begint en eindigt deze reis in de hoofdstad Stockholm, gebouwd op veertien eilanden die met elkaar verbonden zijn door bruggen. Je bezoekt de grootste meren van Zweden, Vättern en Vänern, wandelt over vlonderpaden in nationaal park Store Mosse en verwondert je over de eilanden-kust bij de archipel van Göteborg. Vergeet niet het Pippi Langkous huis te bezoeken in Vimmerby en maak een mooie kanotocht bij het kuststadje Västervik.

Vanernmeer bij KarlstadHuis van Pippi Langkous VimmerbyStockholmRocksjon meer Smaland

Bewonder de Zweedse natuur op haar best in de regio's Dalarna en Värmland. De regio heeft uitgestrekte bossen met elanden, bevers en zelfs beren! Maar ook klaterende watervallen en heldere meren waar je kunt kanoën en zwemmen. Tijdens deze reis bezoek je uitgestrekte natuurgebieden bij het Siljan meer en Orsa en de mooie omgeving bij Sunne. Ook verblijf je in Karlstad aan de noordoever van het Vänernmeer en universiteitsteden als Gävle en Uppsala. Uiteraard ontbreekt de hoofdstad Stockholm niet.

StockholmSiljan-meerTossebergsklatten, SunneVarmland

Zweeds Lapland is een unieke regio en onvergelijkbaar. Het land van de Sami, het noorderlicht en de middernachtzon heeft hoge bergen, groene bossen en wilde rivieren en archipels. Dit enorme gebied heeft eindeloze mogelijkheden voor outdoorliefhebbers van wandelen en vissen tot wintersporten en hondensledetochten. Met deze bijzondere rondreis start je in Luleå bezoek je nationaal park Abisko en de schitterende natuur in de omgeving van Gällivare. Wij kunnen unieke hotels voor je reserveren middenin de prachtige natuurlijke omgeving, zoals het meermaals bekroonde Treehotel tussen Luleå en Gällivare en het wereldberoemde Icehotel.

IIce hotel Kiruna Zweeds LaplandSami-cultuur rendieren Sa Zweeds LaplandAbisko nationaal park Zweeds LaplandNoorderlicht Zweeds Lapland

Deze indrukwekkende rondreis door Scandinavië neemt je mee op een rondreis langs de leukste plaatsjes rond de Botnische Golf. Je bezoekt de landen Zweden en Finland en maakt kennis met de bijzondere Sami-cultuur in Lapland. Hoogtepunten zijn de Zweedse hoofdstad Stockholm, die gebouwd is op eilanden, de UNESCO regio Höga Kusten en de lieflijke Åland-eilanden tussen Zweden en Finland in.

Höga Kusten, ZwedenGamla Gefle Gävle ZwedenHondesledtocht bij LuleaStockholm Zweden

FAQ fly-drives Zweden

Wat is inbegrepen bij een fly-drive Zweden?

Als je bij ons een fly-drive Zweden boekt, hoef je zelf niets meer te regelen. Wij boeken voor jou de vluchten, huurauto en accommodaties. Ook voor excursies ben je bij ons aan het juiste adres. Je hebt de keuze uit diverse huurauto's en allerlei type accommodaties. Onze fly-drives zijn in principe complete autorondreizen door Zweden, maar je bent vrij om zelf reisonderdelen te boeken.
Zoek je geen fly-drive? Bekijk dan:

Wat kost een fly-drive Zweden?

Omdat je bij ons je eigen fly-drive kunt samenstellen en in principe alles mogelijk is, noemen wij geen prijzen op onze website. Als je wilt weten wat jouw fly-drive Zweden zal kosten, geef je ons je wensen door en zoeken wij de beste opties passend bij jouw budget. Een reis op maat hoeft echt niet duurder te zijn dan een standaardreis!

Hoe gaat dat in zijn werk, een Zweden fly-drive?

Afhankelijk van welke regio je wilt bezoeken tijdens je fly-drive naar Zweden, vlieg je naar bijvoorbeeld Stockholm of naar Luleå (Zweeds Lapland). Daar haal je je huurauto op en je avontuur kan beginnen. Elke avond slaap je in een comfortabele accommodatie en kun je in jouw persoonlijke reisgids lezen wat je de komende dag allemaal kunt gaan zien en doen. Aan het eind van de rondreis lever je je huurauto weer in en brengt het vliegtuig weer naar huis. Heb je vragen over de accommodaties in Europa? Bekijk dan alvast onze vraagbaak met veelgestelde vragen over hotels. Bekijk ook de veelgestelde vragen over autohuur.

Wat zijn de mooiste fly-drives in Zweden?

Onze routevoorbeelden hierboven geven de mooiste reizen per regio weer. Je kunt switchten in het aantal dagen en met de knop ‘bewerk in routeplanner’ voeg je dagen toe of laat je dagen weg. Zo kun je de reis zo lang of kort maken als je zelf wil. Gebruik onze handige fly-drive routeplanner als je helemaal zelf een route wilt samenstellen in Zweden.

Wat zijn fly-drives in Zuid-Zweden?

Op zoek naar een fly-drive door Zuid-Zweden? Bekijk dan eens onze routevoorbeelden van de fly-drive Zweedse bossen en meren en fly-drive Zweeds Dalarna & Värmland. De eerste rondreis gaat het meest zuidelijk. Plaatsen op de route zijn onder meer Stockholm, Göteburg, Vimmerby (met het huis van Pippi) en Västervik. Je bezoekt de grote meren Vättern en Vänern en het nationaale park Store Mosse. De route Dalarna & Värmland is ook een fly-drive door Zuid-Zweden. In deze rondreis bezoek je bezienswaardigheden net boven de grote meren, waaronder het Siljan-meer, Karlstad en Uppsala.

Wat zijn fly-drives in Noord-Zweden?

Op zoek naar een fly-drive door Noord-Zweden? Dan kom je al snel uit in Zweeds Lapland. Een autorondreis door Zweeds Lapland betekent een avontuur in de middernachtzon of onder het noorderlicht, dwars door hoge bergen, groene bossen en langs wilde rivieren. Outdoorliefhebbers kunnen hier in Noord-Zweden afhankelijk van het seizoen wintersporten en hondesteldetochten maken of juist wandelen en watersporten. Bij een fly-drive in Noord-Zweden moet je zeker overnachten in het fameuze Tree Hotel of het wereldberoemde Ice Hotel! Bekijk de fly-drive Zweeds Lapland

Wat kan ik zien en doen tijdens een fly-drive rondreis Zweden?

Jouw huurauto brengt je op de meest fantastische plaatsen in Zweden. Als voorpret of ter inspiratie vind je op onze website hele handige info voor jouw fly-drive door Zuid- of Noord-Zweden. Bekijk de excursies in Zweden en lees uitgebreide informatie (voorzien van de mooiste foto's) over bezienswaardigheden en parken in Zweden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!