Fly-drives Zwitserland

Vlieg naar Zwitserland, het land van chocola, de Matterhorn en klokken. In onze reizen draait alles om de majestueuze landschappen. Pak de huurauto en verken de weelderige valleien, imposante bergtoppen en pittoreske dorpen. Pas onderstaande routes naar wens aan!

Routevoorbeelden

Klik hieronder de voorbeeldroute aan, pas deze aan naar wens of maak jouw perfecte route met onze persoonlijke routeplanner!

VROEGBOEKKORTING 2021
Deze actie is verlengd! Boek uiterlijk 31 maart een autorondreis met vertrek in 2021 en ontvang 10% vroegboekkorting op de hotels.
(Niet geldig voor losse hotelovernachtingen)

Met deze prachtige bergroute dwars door de Zwitserse Alpen reis je naar de pareltjes van Zwitserland. Je begint bij Sankt Gallen bij de Bodensee, bezoekt het Meer van Genève met steden als Lausanne en Montreux en mondaine bergdorpen als Davos. Ga raften of mountainbiken bij het charmante dorp Grindelwald en trek je wandelschoenen aan voor de meest schitterende wandelpaden bij de Jungfrau en Matterhorn. Een veelzijdige route met heldere meren, hoge toppen en 's werelds spectaculairste treinen zoals de Glacier Express bij Zermatt.