Vraag en antwoord: Bezienswaardigheden Europa

Europa barst van de bezienswaardigheden. Op onze website staan teksten over veel plaatsen en parken in de landen die we aanbieden. Wil je meer weten over de verschillende landen in Europa? Je leest er over bezienswaardigheden zoals nationale parken en (grotere) steden. Via onderstaande link kom je op de kaart van Europa uit. Zoom in en er verschijnen steeds meer 'punaises'. Eerst zie je gele punaises: dit is het regio-niveau. Daarna verschijnen blauwe punaises voor de steden en nationale parken. Je kunt ook zoeken via de zoekbalk aan de linkerkant.

Een wegenkaart kan handig zijn om je weg te vinden in de verschillende landen. Je kunt er ook voor kiezen om een navigatiesysteem te huren of mee te brengen. Ook biedt je mobiele telefoon mogelijkheden, denk aan speciale apps met offline landenkaarten of de routes van Google Maps. Reisgidsen zijn een goede aanvulling op de informatieboekjes die je van ons ontvangt.

Als je bij ons een fly-drive met hotels, camperreis of rondreis met eigen auto in Europa boekt, ontvang je een complete persoonlijke reisgids. Bij een fly-drive met hotels of rondreis met eigen auto met hotels, dweten wij je route en sturen we je een persoonlijke reisgids toe boordevol informatie over de plekken die je gaat bezoeken. Ook staan er tips in voor onderweg, zoals mooie uitzichtpunten of wandelingen. Bekijk info over een persoonlijke reisgids voor autoreizen. Boek je bij ons een camper, dan zorgen wij ook voor een persoonlijke reisgids. Je krijgt deze echter niet vanzelf thuisgestuurd, maar moet deze zelf aanvragen. Dit is gratis. Hiervoor hebben wij je route nodig en eventueel favoriet gemarkeerde campings. Meer informatie over de persoonlijke reisgids voor camperreizen, volgt binnenkort.

Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!