Vraag en antwoord: Bezienswaardigheden

Tijdens je reis door Europa dan kun je ontzettend veel zien en beleven. Op onze website staan teksten over veel plaatsen en parken in de landen die we aanbieden. Wil je meer weten over de verschillende landen? Je leest er over bezienswaardigheden zoals nationale parken, natuurparken en beroemde bouwwerken. Ook vind je er tips over musea, mooie wandelroutes en leuke uitjes. Via onderstaande link kom je op de kaart van Europa uit. Zoom in en er verschijnen steeds meer 'punaises'. Eerst zie je gele punaises: dit is het regio-niveau. Daarna verschijnen blauwe punaises voor de steden en natuurgebieden. Je kunt ook zoeken via de zoekbalk aan de linkerkant.

Als je bij ons een autorondreis boekt, ontvang je een informatieboek over de regio die je gaat bezoeken. Hierin staat toeristische informatie over belangrijke bezienswaardigheden. Zo lees je over mooie wandelingen in nationale parken, bezienswaardigheden de regio en wat je kunt doen in de steden. We geven bijvoorbeeld advies over wandelroutes, excursies en musea. In de boekjes staat ook praktische informatie over hotels en het rijden in een huurauto en het ophalen/inleveren daarvan. Boek je een complete autorondreis met hotels, dan krijg je een persoonlijke reisgids van ons. Hierin staat van dag tot dag informatie over elke plek die je gaat bezoeken en leuke tussenstops voor onderweg.

Een wegenkaart kan handig zijn om je weg te vinden in de verschillende landen. Je kunt er ook voor kiezen om een navigatiesysteem te huren of mee te brengen. Ook biedt je mobiele telefoon mogelijkheden, denk aan speciale apps met offline landenkaarten of de routes van Google Maps. Reisgidsen zijn een goede aanvulling op de informatieboekjes die je van ons ontvangt.

Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan