Eigenrisicoverzekeringen camperhuur Europa

ViaTioga biedt via Europeesche Verzekeringen een eigenrisicoverzekering aan voor camperhuur in Europa. Deze verzekering voegen wij niet standaard toe aan een offerte voor camperhuur, wel benoemen we de mogelijkheid. Laat het ons weten indien je deze verzekering wilt afsluiten.

Waarom camperverzekering Europa afsluiten?

Camperverhuurders bieden cascoverzekeringen en voor bestuurdersaansprakelijkheid aan bij de huur van een camper. Bij McRent gaat het om een uitgebreide en hoge dekking. Bij alle cascoverzekeringen is er wel een eigen risico van toepassing, soms wel €1.500 per gebeurtenis.

Om altijd voldoende verzekerd te zijn, adviseren wij de camperverzekering van Europeesche Verzekeringen bij ons af te sluiten.

De voordelen zijn:

  • Afkoop eigen risico
  • Dekking van een aantal door de verhuurder uitgesloten cascoschades, zoals schade aan banden en ruiten. Deze schades komen relatief veel voor

Voor elke dekking geldt dat er maximumbedragen van toepassing zijn. Zie het linkje naar de voorwaarden hieronder voor alle vergoedingen.

Europeesche Verzekeringen

Voorwaarden en verzekeringskaart

Wij kunnen de camperverzekering van Europeesche Verzekeringen voor je afsluiten als de te betalen premie niet meer bedraagt dan 200 euro per volwassene. Dit is volgens Europese wetgeving. Als het premiebedrag hoger is dan 200 euro per volwassene, dan kun je de verzekering afsluiten via een verzekeringskantoor. Dit komt voor als twee personen een reis van 53 dagen of langer willen maken.

Vragen?

Heb je vragen over camperverzekeringen of wil je de voorwaarden per e-mail ontvangen?
Neem dan gerust contact met ons op.

Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!