Vraag en antwoord: Vakantie Ierland

Op deze pagina geven we antwoord op de veelgestelde vragen over een vakantie in Ierland? We hebben hieronder handige informatie voor je op een rij gezet. Als je vraag daarna niet beantwoord is, neem dan gerust contact met ons op!

De kosten van een vakantie in Ierland hangen natuurlijk af van het soort vakantie in Ierland. Je ontvangt op jouw aanvraag binnen één werkdag persoonlijk antwoord, in die vrijblijvende offerte noemen we ook een prijs. Andere factoren die een rol spelen in de kosten van jouw vakantie naar Ierland zijn de reisperiode en de reisduur.

Er zijn niet echt bijzonderheden waar je op moet letten als je met de auto op vakantie gaat in Ierland. Er zijn geen milieuzones, je hebt geen milieuvignet nodig. In Ierland rijden ze links, dat kan even wennen zijn.

Denk er ook aan dat de stopcontacten hier anders zijn, neem een verloop-, of wereldstekker mee.

De leukste tips voor jouw vakantie in Ierland vind je op onze blogpagina. Hierop zetten we lijstjes van onze favoriete plekken, delen we tips voor de natuurparken en citytrips. Ben je je nog aan het verdiepen in de (eventuele) plaatsen waar je heen zou willen tijdens je vakantie in Ierland? Gebruik dan de kaart van onze bezienswaardigheden in Ierland. Zoom in op een plaats naar keuze en vind alle bezienswaardigheden per stadje, plaats of park op een rijtje!

Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!