Vraag en antwoord: Vakantie IJsland

Op deze pagina beantwoorden we de veelgestelde vragen over een vakantie in IJsland! We hebben hieronder allerlei informatie voor je op een rij gezet. Als je vragen daarna niet beantwoord zijn, neem dan gerust contact met ons op!

Allereerst hangen de kosten van een vakantie in IJsland af van het type reis. Bekijk onze vakanties in IJsland. Zie je een route die jou bevalt, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor die reis. Hou er rekening mee dat IJsland zelf niet een goedkoop land is, de prijzen voor boodschappen en uit eten gaan liggen er een stukje hoger dan in Nederland. Veel van de bezienswaardigheden zijn dan wel weer gratis te bezoeken.

Er zijn niet echt bijzonderheden waar je op moet letten als je met de camper op vakantie gaat in IJsland.

Er zijn op zich geen bijzonderheden waar je rekening mee moet houden tijdens je vakantie in IJsland, hooguit wat (voor ons) vreemde feitjes. Zo is er géén McDonalds in dit land, spreken ze de originele Viking-taal en hebben ze zulke lage criminaliteitscijfers dat de politie geen wapens bij zich draagt. Het is voor ouders zelfs gebruikelijk om bij te kletsen met vrienden in een café en dan de kinderwagen buiten te laten staan terwijl de baby slaapt, simpelweg omdat het kan.

We verzamelen de mooiste reistips op onze blogpagina. Hierop maken we lijstjes van onze favoriete bezienswaardigheden, zoals de mooiste maandlandschappen en watervallen in IJsland. Wil je specifieke informatie over een bepaalde plek in IJsland? Gebruik dan de kaart van onze bezienswaardigheden in IJsland. Zoom in op de plaatsen en vind alle highlights per stadje, plaats of park op een rijtje!

Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!