Vraag en antwoord: Vakantie Kroatië

Op deze pagina beantwoorden we al jouw vragen over je vakantie in Kroatië! Hieronder staat de belangrijkste informatie op een rij. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

De kosten voor jouw vakantie hangen allereerst natuurlijk af van het type vakantie, bekijk onze reizen in Kroatië om jouw perfecte trip te vinden. Het mooie van een camperreis in Kroatië is dat je de kosten ter plaatse redelijk in de hand hebt. Kroatië geldt over het algemeen niet als een duur vakantieland. Andere factoren die een rol spelen in de kosten van jouw vakantie in Kroatië zijn bijvoorbeeld je wensen met betrekking tot de camperhuur en excursies. Vraag bij ons vrijblijvend een offerte op en je ontvangt binnen één werkdag antwoord.

Er zijn bijzonderheden waar je op moet letten tijdens je vakantie met de camper in Kroatië, het enige waar je rekening mee moet houden is dat alle snelwegen betaalde tolwegen zijn.

Nee, er zijn niet in het bijzonder gebruiken of regels waar je rekening mee moet houden in Kroatië.

We verzamelen al onze gouden tips voor jouw vakantie op onze blogpagina. Hier geven je informatie over de bekende én onbekende parels van Kroatië. Ben je op zoek naar meer informatie over een specifieke plek op jouw route? Ga dan naar de kaart van onze bezienswaardigheden in Kroatië . Je vindt dan alle highlight op een rij per plek of park, wanneer je inzoomt op de kaart.

Ballon!