Vraag en antwoord: Vakantie Kroatië

Op deze pagina beantwoorden we al jouw vragen over je vakantie in Kroatië! Hieronder staat de belangrijkste informatie op een rij. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

De kosten voor jouw vakantie hangen allereerst natuurlijk af van het type vakantie, bekijk onze reizen in Kroatië om jouw perfecte trip te vinden. Naast traditionele reizen met vlucht en autohuur of reizen met eigen vervoer, bieden wij ook camperhuur in Kroatië aan. Het mooie van een camperreis in Kroatië is dat je de kosten ter plaatse nog beter in de hand hebt, maar Kroatië geldt over het algemeen niet als een duur vakantieland. Andere factoren die een rol spelen in de kosten van jouw vakantie in Kroatië zijn bijvoorbeeld je wensen met betrekking tot de hotelovernachtingen en excursies. Vraag bij ons vrijblijvend een offerte op en je ontvangt binnen één werkdag antwoord, daarin noemen we ook een prijs voor jouw op maat gemaakte reis.

Er zijn bijzonderheden waar je op moet letten tijdens je vakantie met de auto in Kroatië, het enige waar je rekening mee moet houden is dat alle snelwegen betaalde tolwegen zijn.

Kroatië is een geschikt vakantieland als je van plan bent om met je hond te reizen, jullie moeten wel aan de Europese regelgeving voldoen. Je hond moet gechipt zijn en ingeënt tegen hondsdolheid. Verder moet je in het bezit zijn van een Europees dierenpaspoort. Pitbulls of kruisingen worden niet toegelaten.

Nee, er zijn niet in het bijzonder gebruiken of regels waar je rekening mee moet houden in Kroatië.

We verzamelen al onze gouden tips voor jouw vakantie op onze blogpagina. Hier geven je informatie over de bekende én onbekende parels van Kroatië. Ben je op zoek naar meer informatie over een specifieke plek op jouw route? Ga dan naar de kaart van onze bezienswaardigheden in Kroatië . Je vindt dan alle highlight op een rij per plek of park, wanneer je inzoomt op de kaart.

Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan