Vraag en antwoord: Vakantie Oostenrijk

Op deze pagina geven we antwoord op de meest gestelde vragen over jouw vakantie in Oostenrijk. Als je antwoord er niet tussenstaat, neem dan gerust contact met ons op!

Je kan de kosten voor onze vakanties in Oostenrijk zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt. Vraag vrijblijvend een offerte aan en onze reisadviseurs beantwoorden je aanvraag binnen een werkdag met een prijs. We zullen altijd op zoek gaan naar de scherpst geprijsde mogelijkheden. Naast fly-drives en vakantie met eigen vervoer kun je via ons ook camper huren. Onder de streep zal het qua kosten niet veel verschillen met een ander soort rondreis, is onze ervaring. Bij een camperreis heb je de kosten ter plaatse wat meer in de hand omdat je niet voor alle maaltijden buiten de deur hoeft te eten. Boodschappen zijn gemiddeld iets duurder dan in Nederland, uit eten gaan is iets goedkoper dan hier.

Er gelden alleen milieuzones voor vrachtverkeer, maar er zijn bijvoorbeeld wel tolwegen in Oostenrijk. Hou hier dus rekening mee. Voor meer informatie hierover verwijzen we je naar de ANWB.

Nee, er zijn geen bijzondere gebruiken waar je per se rekening mee moet houden.

De mooiste verhalen voor jouw vakantie in Oostenrijk vind je op onze blogpagina over Oostenrijk. Hier maken we lijstjes van onze favoriete plekken en vertellen je over de diverse highlights in Oostenrijk. Op onze kaart met bezienswaardigheden in Oostenrijk kun je inzoomen op een plaats of park naar keuze voor meer gedetailleerde informatie over de lokale bezienswaardigheden.

Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!