Vraag en antwoord: Vakantie Polen

Je hebt misschien nog allerlei vragen over jouw vakantie in Polen. Daarom hebben we hier wat handige informatie voor je op een rij gezet. Is je vraag daarna nog niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op!

Maak je maar geen zorgen over de kosten van een vakantie in Polen? Je kosten daar zullen 'm voornamelijk zitten in je vervoer naar Polen en het verblijf daar. Onze reisadviseurs denken graag met je mee en maken een reis op maat, binnen jouw budget. Je kan het verder natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt, maar als het gaat om eten en drinken kan je in Polen heel goedkoop uit zijn. Je betaalt in Zloty, dus het is slim om van te voren even de huidige koers te bekijken.

Krakau heeft als een enige stad een milieuzone in Polen, waar je enkel met elektrische auto's of auto's die op waterstof rijden mag komen. er zijn meerdere tolwegen en in Polen werken ze met verschillende klassen, afhankelijk van je type vervoer betaal je een x-bedrag. Voor meer details verwijzen we je door naar de website van de ANWB.

Er zijn geen bijzonderheden waar je rekening mee moet houden tijdens je vakantie in Polen, behalve misschien kleinigheden: zo is het niet wenselijk dat je door een rood stoplicht loopt. Poolse handhavers zijn strikt. Ook drinken in het openbaar is verboden en kan bekeurd worden.

Op onze blogpagina lees je over onze favoriete plekken in Polen en delen we onze reisgeheimen. Zoom in op de kaart voor alle bezienswaardigheden in Polen. Op deze pagina vind je overzichtelijk de highlights van een regio, stad of natuurpark terug!

Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!