Vraag en antwoord: Vakantie Slovenië

Je hebt misschien nog allerlei vragen over jouw vakantie in Slovenië. Op deze pagina vind je handige informatie op een rij. Is je vraag daarna nog niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op!

Wanneer heb je gekozen voor een reis naar Slovenië, ben je misschien benieuwd naar de kosten ter plaatse. Voor de kosten van vervoer en verblijf, kan je het zo gek maken als je zelf wilt. Onze reisadviseurs denken graag met je mee, maken een vakantie op maat en houden rekening met jouw persoonlijke budget. Slovenië is geen duur land, de kosten ter plaatse zullen lager liggen dan je gewend bent in Nederland. Een eenvoudige maaltijd in een restaurant ligt bijvoorbeeld rond de € 8,-, een koffie rond de € 1,20 en een biertje vanaf € 2,50.

Het is goed om te weten dat alle snel-, en autowegen in Slovenië tolwegen zijn. Je kan een tolvignet kopen van tevoren, bij één van de grote tankstations in de buurt van de grens of grotere supermarkten. Vraag na of de tol niet al bij je camperhuur is inbegrepen. Voor tariefklassen en meer informatie verwijzen we je door naar de website van de ANWB.

Er zijn bijzonderheden waar je rekening mee moet houden tijdens jouw vakantie in Slovenië.

Voor leuke blog ens tips over jouw reis in Slovenië bekijk je onze blogpagina, daar zetten we al onze tips op een rijtje. Voor een overzicht van de highlight per regio, plaats of park verwijzen we je naar de bezienswaardigheden in Slovenië. Zoom in op de kaart om de details te zien.

Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!