Routeplanner Europa

Met onze routeplanner bouw je zelf een route voor je reis door Europa, of dat nou een fly-drive, reis met eigen verover of camperreis is. Je kunt ook een bestaand routevoorbeeld aanpassen (zie submenu, optie 'Bewerk in routeplanner').

Hoe werkt de routeplanner?

Je bouwt je route dag voor dag op, aan de hand van een keuzelijst of suggesties op de kaart. De routeplanner berekent de afstanden. Sla je route op en je leest een mooie samenvatting. Met één druk op de knop vraag je een offerte aan voor de door jou ontworpen reis.

Autoreis Europa uitstippelen

Help, ik loop vast!

Kom je niet verder met het plannen van jouw route, of mis je een plaats in de dropdown-lijst? Laat het ons weten, dan helpen we je verder. De routeplanner bevat namelijk niet alle plaatsen in Europa (zoals Google Maps). Het zijn voornamelijk plaatsen die vanuit toeristisch opzicht interessant zijn. Daarnaast kun je alleen 'trajecten' plannen die volgens ons in één dag haalbaar zijn.

Plan een route voor je autoreis in Europa

Begin met uitstippelen!

We hebben drie varianten van de routeplanner. Dit heeft ermee te maken dat jouw camperreis alleen op plaatsen kan beginnen waar een verhuurlocatie is en fly-drives alleen op plaatsen met een luchthaven.

Fly-drive Autoreis Camperreis

Ballon!