Alie Scholten

Reisadviseur Alie

Al vanaf 1999 werk ik met heel veel plezier in de reiswereld. In de afgelopen jaren heb ik al best veel van de wereld mogen zien. Voor de Corona crisis was het heel vanzelfsprekend om voor een vliegreis te kiezen, maar "dichtbij" met eigen auto valt ook heel veel moois te ontdekken.

Bucketlist

  • Het groene noordwesten met Spanje, met het Guggenheim museum in Bilbao en de ruige Atlantische kust.
Reisadviseur Alie

Spanje

Binnen Europa is Spanje mijn favoriete land. Al sinds mijn geboorte namen mijn ouders mij hiermee naartoe. Naast zon, zee en strand heeft dit heerlijke vakantieland zoveel meer te bieden. In het achterland van de Costa's vind je mooie bergdorpjes waar de tijd stil lijkt te staan en waar je voor je lunch kunt genieten van een Menu del Dia voor een habbekrats. Kies vooral een restaurant waar veel locals zitten! Ben je net als ik gek op steden? Denk dan eens aan een rondreis door het centrale deel van Spanje. Madrid, Toledo, Salamanca, Avila en Segovia liggen redelijk dichtbij elkaar en zijn stuk voor stuk prachtig.

Reisadviseur Alie

Duitsland

Recent heb ik de Duitse Hanzesteden Bremen, Hamburg, Lübeck, Rostock en het eiland Rügen bezocht. Ontzettend leuk om een roadtrip te doen in dit veelzijdige gebied. Als stedenliefhebber heeft vooral Hamburg mij verrast met de prachtige oude pakhuizen en enorme containerschepen in de haven.

Reisadviseur Alie
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
{{javascripts}}