Ellen Brendeke

Reisadviseur Ellen Ik werk sinds 2016 in de reiswereld. Na mijn studie toerisme kon ik niet wachten om aan de slag te gaan. Het meeste plezier haal ik uit mijn werk door het meedenken met de reiziger. Alle wensen passend te kunnen invullen binnen het budget. En wat is nu een mooier onderwerp om advies over te geven dan over reizen!

Hoewel ik al veel moois heb mogen zien blijft het verlanglijstje in Europa eindeloos! Bovenaan dit lijstje staat nu:

Bucketlist

  • Oostenrijk naast de winter nu ook eens te zien in de zomer.
  • De locaties van de serie Outlander zelf zien in de ruige natuur van Schotland.
  • De geschiedenis ontdekken van de stad Rome.
  • Leren surfen in Bretagne.
Reisadviseur Ellen

Romantische Strasse

In september heb ik de Romantische Strasse gereden in Duitsland. Vooraf had ik niet gedacht dat deze route zoveel te bieden heeft! Rothenburg ob der Tauber vond ik absoluut de moeite waard. Deze plaats is niet te groot en niet te klein maar bovenal enorm charmant! Prachtige vakwerkhuizen en gezellige winkeltjes zijn hier te vinden. De prachtige omgeving van Füssen is natuurlijk een prachtig begin of eindpunt van deze route. Je waant je echt in een sprookje bij Neuschwanstein. Maar naast geschiedenis opsnuiven in dit prachtige sprookjesachtige kasteel leent deze omgeving zich ook perfect voor diverse wandelingen met de Alpen op de achtergrond.

Reisadviseur Ellen

Ligurië & Toscane

In juni 2019 heb ik de auto gepakt richting Ligurië & Toscane. Via Luzern, Lago Maggiore en Genua kwamen we aan in Tellaro. Hoewel ik Cinque Terre zeker niet had willen missen heeft Tellaro mijn hart gestolen. Tijdens deze reis heb ik met name de kleinere plaatsen bezocht zoals Volterra, San Gimignano en Monteriggioni. Stuk voor stuk aanraders. Florence konden we echter niet overslaan. De kathedraal van Florence was nog mooier dan dat ik mij kon voorstellen. Naast het bezoeken van al deze plaatsen was alleen het rijden door het prachtige landschap van Toscane al de moeite waard. Een regio waar ik dan ook nog zeker niet uitgekeken ben!

Reisadviseur Ellen
{{javascripts}}