Elske Oldeboer

Isle of Skye, Schotland In Europa reizen vind ik heerlijk! Landen hebben hun eigen karakter, lekkernijen en (toeristische) pareltjes. Graag wissel ik stedelijke gebieden af met indrukwekkende natuur. De ene keer verblijf ik enkel een nachtje en een andere keer een maand of langer, soms word je gewoon verliefd op een bepaalde plek!

Wensenlijst

  • Dolgraag wil ik met de camper rondreizen in Scandinavië. Op diverse plekken mag je daar nog wildkamperen.
  • De prachtige natuur en bijzondere steden van Polen wil ik graag een keer met eigen ogen zien.
  • In de winter heb ik de bergen van Oostenrijk al eens bezocht, maar ook in de zomer moet het er prachtig zijn.

Magische tocht door de Schotse Hooglanden

Ben je op zoek naar een magisch landschap? Breng dan een bezoek aan de hooglanden en Isle of Skye in Schotland. Naar mijn mening één van de mooiste gebieden van Europa. Fantastische vergezichten, uitgestrekte groene velden en reusachtige rotspartijen wisselen elkaar af. Onderweg vind je verschillende historische kastelen, de bijzondere Fairy Glen en kun je een boottocht maken op het meer van Loch Ness. Wie weet spot je Nessie!

Meer van Loch Ness, Schotland

Verliefd op Valencia in Spanje

Valencia is een heerlijke stad om te vertoeven. Ruim een maand ben ik in deze veelzijdige stad gebleven. Mijn favoriete plek zijn de inhammen aan de buitenzijde van de gotische kathedraal, waar je onopvallend kunt gaan zitten en de bedrijvigheid op het plein Plaza de la Virgen rondom de Fuente del Agua de la Acequia fontein kunt gaande slaan. Ook ben ik via het bekende Jardin del Turia park naar het moderne Ciudad de las Artes y las Ciencias gelopen. Naast de heerlijke tapas, ging ik regelmatig naar de Centrale Markt, vergeet niet omhoog te kijken, om koekjes te kopen. Vanuit Valencia kun je gemakkelijk het strand of de haven bezoeken.

Valencia, Spanje

Wonderschoon Slovenië

Mijn autoreis door Slovenië startte in het mooie Ljubljana en ging via vlijmscherpe haarspeldbochten langs turquoise blauwe meren en prachtige natuur. De vriendelijke en behulpzame inwoners geven het land een gemoedelijke sfeer. Vanuit Slovenië kun je gemakkelijk de grens over om de mooie meren in Italië te bezoeken of een paar dagen te relaxen op Krk in Kroatië.

Slovenië
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
{{javascripts}}