Lisanne van der Meer

Reisadviseur Lisanne Al van kleins af aan wil ik graag de wereld ontdekken. Na mijn opleiding Toerisme, heb ik ervaring opgedaan in de reiswereld. Nadat ik vier jaar in het buitenland heb gewoond en ervaring heb mogen opdoen bij een touroperator, was het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Mijn passie voor reizen mag ik vanaf december 2021 voortzetten bij ViaTioga.

Favoriete plekken:

  1. Lissabon
  2. Florence
  3. Zuid-Frankrijk
Reisadviseur Lisanne

Op mijn bucketlist

  1. Een sprookjesachtige kerst in Lapland vieren
  2. Spanje ontdekken
  3. Zuid-Italië bezoeken
  4. Eilandhoppen in Griekenland

Italië

Tijdens mijn studie heb ik een rondreis door Noord-Italië gemaakt. Tijdens deze reis hebben wij verschillende steden bezocht, zoals Milaan, Verona, Pisa, Venetië en Florence. Elke stad heeft weer zijn eigen charmes, maar Florence is toch wel echt mijn favoriet. Florence is een kunstzinnige en sfeervolle stad, waar je echt je ogen uitkijkt. Daarbij is Venetië ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Met een watertaxi kan je makkelijk vanaf het vaste land naar Venetië. Het San-Marcoplein vormt het hart van de stad. Vanuit hier kan je naar de stille grachtjes, de knusse winkeltjes en de leuke restaurantjes. Tip: vaar met een gondel door Venetië.

Reisadviseur Lisanne

Lissabon

Lissabon is een prachtige stad om te bezoeken! De tram 28 is een van de bekendste bezienswaardigheden van Lissabon. De tram brengt je naar vele mooie andere bezienswaardigheden. Mocht je met de tram gaan? Stap dan zeker even uit bij Miradouro de Graça. Hier heb je een prachtig uitzicht op de stad. Meer zin in iets cultureels? Ga uit eten en geniet van de traditionele volksmuziek van Portugal, Fado.

Reisadviseur Lisanne
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
{{javascripts}}